Inicio Actualidad Treballs de manteniment i control de zones amb risc d’incendi

Treballs de manteniment i control de zones amb risc d’incendi

Esteu aquí

A partir de dilluns, començaran unes actuacions de crema prescrita als terrenys adjacents al Parc Nou i com a eina de prevenció d’incendis, unes actuacions proposades pels Bombers de la Generalitat.

dilluns, 22 agost, 2022 – 08:30


Dilluns 22 d’agost  es posaran en marxa treballs de manteniment i control de zones que són potencialment perilloses per a la població del Prat, l’Hangar i l’Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona – El Prat. Al voltant d’aquestes zones, es troba vegetació morta la qual es converteix en un combustible amb una càrrega incendiària molt elevada.


A proposta de Bombers de la Generalitat, durant les pròximes jornades es duran a terme tasques de cremes prescrites de diverses parcel·les. Les feines es realitzaran de forma controlada, coordinades amb Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Aena, Enaire i personal tècnic de l’Ajuntament del Prat. Es tractaran extensions de territori fixades i amb estudis previs com ara el control de l’aire, les temperatures i altres factors que puguin contribuir al bon desenvolupament de les actuacions. L’objectiu és eliminar la vegetació com a mesura de prevenció d’incendis.  


Avís a la població:


Cal que, durant les feines detallades, no s’accedeixi al voltant de la zona, hi haurà senyalització per evitar que s’apropi la població. S’aconsella que els habitatges propers al Parc Nou, els barris de les Palmeres i la Granja i els habitatges del carrer Riu Llobregat tanquin les finestres si estan afectats pel fum.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’aigua de la platja del Prat, excel·lent i a gairebé 30ºC
Artículo siguienteDel 29 d’agost al 2 de setembre, talls de tràsit al carrer de Pablo Neruda, per treballs de manteniment de la xarxa d’aigües
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí