Inicio Actualidad Ja pots comprar les entrades per a una tardor de cultura: teatre,...

Ja pots comprar les entrades per a una tardor de cultura: teatre, música, i espectacles familiars!

Aquesta tardor Cornellà s’omple de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altre l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Descarregar programació setembre-desembre 2022

La programació municipal Cornellà Escena s’iniciarà el mes d’octubre, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d’entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori de Sant Ildefons. També podeu prendre nota de l’espectacle inaugural, gratuït, al parc de Can Mercader: Tea Time, de la companyia Circofonik (diumenge 2 d’octubre, a les 12.00 hores).

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

Grans noms de la música i l’escena a la programació Tardor 2022 de l’Auditori de Cornellà

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2022 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com José Sacristán, Blanca Portillo o Joan Pera (que obre la programació el 25 de setembre), i de la música, amb concerts com els d’Ana Guerra, Coti o Nena Daconte; i no falten un munt de propostes familiars i un espectacle destacat del proper Festival Internacional de Pallassos, el ‘Gran Reserva’ de Rhum & Cia.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Illa de la lectura 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats
Artículo siguienteAprofita l’estiu per gaudir de la ciutat, dels seus equipaments i dels seus espais naturals
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí