Inicio Actualidad A l’estiu, continuen les activitats per a persones amb diversitat funcional motora

A l’estiu, continuen les activitats per a persones amb diversitat funcional motora

dijous, 30 juny, 2022 – 13:00


El proper divendres 1 de juliol començarà el taller d’activitat física terapèutica, una activat que té l’objectiu de promoure la integració i la rehabilitació de les persones amb diversitat funcional.


Es durà a terme per donar continuïtat a l’activitat durant els mesos d’estiu, per tal de treballar el desenvolupament de diferents capacitats i per facilitar la integració social de persones amb diversitat funcional motora del Prat.


L’activitat es desenvoluparà els dimarts i divendres de 12:15 a 13:00 h durant el mes de juliol, a les instal·lacions del Centre cívic Palmira Domènech.


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç.

MAS:  Dimarts 15 de febrer, presentació del llibre “Implica’t amb les ODS” a càrrec de Sindicalistes Solidaris


Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJuliol refrescant amb activitats culturals i esportives
Artículo siguienteL’aigua de la platja del Prat continua sent d’una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí