Inicio Actualidad Celebrem el Dia internacional dels Arxius

Celebrem el Dia internacional dels Arxius

Esteu aquí

Coneixes l’Arxiu Municipal del Prat?

dijous, 9 juny, 2022 – 14:30


El 9 de juny  se celebra el Dia Internacional dels Arxius i coincideix amb el dia de la fundació del Consell Internacional d’Arxius de la UNESCO, l’any 1948.


L’Arxiu Municipal del Prat es troba a l’edifici del Cèntric Espai Cultural. És un servei públic especialitzat en el tractament i la difusió de la documentació municipal. És accessible a tota la ciutadania, amb l’ànim de satisfer les necessitats d’informació i documentació i facilitar la recerca i la investigació històrica.


A l’arxiu es conserva tota la documentació generada per l’Ajuntament i alhora, acull fons documentals de procedència diversa que s’hi han integrat a través de donacions o cessions. Aquests fons són d’entitats, institucions, persones, empreses i famílies que tenen alguna vinculació amb la ciutat a títol personal o per la seva activitat. Destaquen el fons del Dr. Jaume Codina, el fons Josep Monés i Amat,  el fons històric de La Seda de Barcelona i el fons de cinema amateur pratenc. El passat dia set es va materialitzar amb la família de Gerard Giménez la donació del seu fons fotogràfic.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de dones
Artículo siguienteLes escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí