Inicio Actualidad La Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets

La Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets

Esteu aquí

Els agents informen que no es permet la circulació de vehicles de mobilitat personal (VMP) per la vorera, portar auriculars i pujar més d’una persona al mateix vehicle, mentre continua la campanya de ciutat per una mobilitat més segura.

dijous, 19 maig, 2022 – 15:45


Durant aquests dies, la Policia Local està duent a terme una campanya informativa per sensibilitzar sobre la necessitat de conduir els patinets i vehicles de mobilitat persona d’una forma responsable. La nova normativa de circulació, que també s’està difonent a través de la campanya de ciutat per una mobilitat més segura, els regula amb un doble objectiu: preservar la prioritat del vianant al carrer i millorar la seguretat la via pública, tant de les persones que caminen com dels que condueixen un vehicle d’aquestes característiques.


Després d’aquesta campanya, els cossos de seguretat sancionaran aquells comportaments que no respectin la nova normativa amb multes de fins a 500 euros. Recordem que els patinets han de circular per la calçada, amb una sola persona amb casc i han de dur timbre i llums. La resta de normativa detallada la poden consultar a elprat.cat/mobilitat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí