Inicio Actualidad Cada diumenge, acosta’t al Punt d’Esports Cornellà

Cada diumenge, acosta’t al Punt d’Esports Cornellà

El 8 de maig, el quiosc situat a la confluència de la Rambla d’Anselm Clavé amb la plaça de l’Església obrirà de nou reconvertit en un punt d’informació i de dinamització orientat a fomentar la pràctica d’activitat físiques i saludables. Cada diumenge, d’11.30 a 13.30 hores, l’entorn del quiosc, rotulat ara com a “MOU-TE AL PUNT!”  esdevindrà un espai per moure’ns en família, jugar i aprendre a l’aire lliure.

Per estrenar-lo, aquest diumenge a partir de les 11.00 hores hi trobareu tot d’activitats especials: una activitat esportiva infantil, una masterclass saludable, i una activitat en equip per a nens i joves, sota el lema “Aprofita el carrer i gaudeix”.

Més informació: 

 @esportscornella

Nou ús als quioscos

L’Ajuntament de Cornellà va posar en marxa l’any 2019 un programa de dinamització d’alguns dels antics quioscos de premsa que porten anys tancats i sense ús a la ciutat per acollir noves iniciatives que permetin potenciar activitats de lleure i d’oci per als veïns i veïnes. Els dos primers es van dedicar a promoure accions relacionades amb el medi ambient (La Re-Parada del carrer Catalans) i a les activitats infantils (Ludoteca L’Avet, al carrer de l’Avet). L’any passat, es va estrenar una segona Re-Parada, en aquest cas al davant del Castell de Cornellà.

MAS:  Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

Amb l’estrena del quiosc de la Rambla, l’Ajuntament de Cornellà continua reinventant l’ùs d’aquests elements i impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa 18a edició de Petits Contes conclou en un acte presencial amb les escoles participants
Artículo siguienteAula de Benestar Animal, nou cicle
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí