Inicio Actualidad Cada diumenge, acosta’t al Punt d’Esports Cornellà

Cada diumenge, acosta’t al Punt d’Esports Cornellà

El 8 de maig, el quiosc situat a la confluència de la Rambla d’Anselm Clavé amb la plaça de l’Església obrirà de nou reconvertit en un punt d’informació i de dinamització orientat a fomentar la pràctica d’activitat físiques i saludables. Cada diumenge, d’11.30 a 13.30 hores, l’entorn del quiosc, rotulat ara com a “MOU-TE AL PUNT!”  esdevindrà un espai per moure’ns en família, jugar i aprendre a l’aire lliure.

Per estrenar-lo, aquest diumenge a partir de les 11.00 hores hi trobareu tot d’activitats especials: una activitat esportiva infantil, una masterclass saludable, i una activitat en equip per a nens i joves, sota el lema “Aprofita el carrer i gaudeix”.

Més informació: 

 @esportscornella

Nou ús als quioscos

L’Ajuntament de Cornellà va posar en marxa l’any 2019 un programa de dinamització d’alguns dels antics quioscos de premsa que porten anys tancats i sense ús a la ciutat per acollir noves iniciatives que permetin potenciar activitats de lleure i d’oci per als veïns i veïnes. Els dos primers es van dedicar a promoure accions relacionades amb el medi ambient (La Re-Parada del carrer Catalans) i a les activitats infantils (Ludoteca L’Avet, al carrer de l’Avet). L’any passat, es va estrenar una segona Re-Parada, en aquest cas al davant del Castell de Cornellà.

Amb l’estrena del quiosc de la Rambla, l’Ajuntament de Cornellà continua reinventant l’ùs d’aquests elements i impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí