Inicio Actualidad El Prat s’adhereix a la declaració per uns municipis cuidadors

El Prat s’adhereix a la declaració per uns municipis cuidadors

dilluns, 2 maig, 2022 – 10:30


La setmana passada, la Diputació de Barcelona va dur a terme les “Jornades de cures en la comunitat: innovació i transformació des de les polítiques locals”. Un projecte transformador que pretén posar en valor el món de les cures a la societat.


L’Ajuntament del Prat va participar en aquestes jornades, juntament amb molts altres ajuntaments, amb l’objectiu de crear una aliança entre municipis que permeti un major reconeixement de les cures com a valor públic.


El valor de les cures


Totes les persones requereixen de cures al llarg de tota la vida, enteses com la forma d’atendre les necessitats bàsiques per a l’existència i la reproducció de les persones en societat. Sobretot en determinats moments del cicle vital. La provisió de cures és un repte per les polítiques públiques i per l’agenda de l’Ajuntament del Prat.


L’envelliment de la població creix i això fa que cada vegada més necessàries donar valor a les cures, pel que fa a persones en situació de dependència, com persones grans, persones amb necessitats per malaltia, etc.


El Prat, una ciutat compromesa amb les cures


L’Ajuntament del Prat té una gran trajectòria en la promoció de les cures a la ciutat i la seva adhesió a la xarxa de municipis cuidadors és una bona oportunitat per continuar enfortint els serveis locals de la ciutat a través del coneixement i la relació amb altres administracions.


El Prat té una gran quantitat de serveis en actiu que formen part del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2020-2023 i que promocionen i posen en valor el món de les cures:


Aquests serveis i espais són només una petita mostra de totes les polítiques d’integració de les cures que l’Ajuntament del Prat té en marxa. L’objectiu és enfortir i ampliar aquesta cartera de serveis i continuar amb la visibilització de la importància de les cures a la nostra societat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí