Inicio Actualidad Ja es pot consultar la guia d’activitats d’estiu de 2022

Ja es pot consultar la guia d’activitats d’estiu de 2022

Esteu aquí

A partir d’aquesta setmana, ja es pot consultar l’oferta d’activitats d’estiu de 2022, però el període d‘inscripcions serà a finals de maig. Es farà de manera esglaonada a partir dels dies 23, 24, 25 i 26 del mes vinent, per facilitar-ne els tràmits a la ciutadania.

Imatge d’arxiu

dilluns, 25 abril, 2022 – 12:30


Des d’aquesta setmana, ja es pot consultar la guia de les activitats d’estiu al Prat de 2022 per a infants i  joves al web elprat.cat/viulestiu . La guia recull tota l’oferta d’activitats d’estiu que, com cada any, organitzen l’Ajuntament i les entitats de la ciutat de diferents àmbits (esportives, culturals…). Es tracta d’activitats com ara colònies, casals, campus esportius o dedicades a la natació, la vela, el teatre, la música, el dibuix o la pintura, entre d’altres.


Canvis en el sistema d’inscripció


Si bé l’oferta d’activitats d’estiu es pot consultar des d’aquesta setmana, el període d’inscripció es farà a finals de maig. Es farà de manera esglaonada per facilitar els tràmits a la ciutadania,  a partir dels dies  23, 24, 25 i 26 de maig a partir de les 9 h, tal com s’indica a continuació.


  • A partir del 23 de maig: es fan les inscripcions a les activitats de futbol i bàsquet.

  • A partir del 24 de maig: a la resta d’activitats esportives i cursets de natació.

  • A partir del 25 de maig: a les activitats d’educació.

  • A partir del 26 de maig: a les activitats de lleure i cultura.


Les inscripcions es podran fer a través d’Internet, a través del web online.elprat.cat. Cal recordar que és necessari estar registrat a la plataforma abans de començar el procés d’inscripció. Les inscripcions seguiran obertes al llarg de l’estiu, mentre hi hagi places disponibles per a cadascuna de les activitats.


Per a les inscripcions presencials, caldrà consultar l’horari de l’entitat on es realitza cada activitat.


Si necessiteu assistència per fer el tràmit online,  podeu trucar a l’OAC360, al  telf. 93 595 44 14, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. 


Ajuts municipals per a les activitats d’estiu


Ja el passat mes de febrer va tenir lloc el període de sol·licituds dels ajuts municipals per a les activitats d’estiu de 2022, i també per a les extraescolars del curs vinent. En total, per aquests dos conceptes, l’Ajuntament ha destinat enguany 344.000 euros en ajuts, amb què vol garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats.


Les famílies beneficiàries d’aquests ajuts poden realitzar inscripcions per a activitats d’estiu per a qualsevol de les activitats que apareixen a la guia publicada avui. També poden inscriure els seus fills i filles a les activitat de les entitats de lleure del Centre Sant Pere i Sant Pau, l’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Anton Vilà, l’AEiG Conxita Busquets i l’Associació Delta Llobregat, així com als cursets de natació, al casal de fitness i els casals que organitza l’Ajuntament del Prat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí