Inicio Actualidad Ja es pot consultar la guia d’activitats d’estiu de 2022

Ja es pot consultar la guia d’activitats d’estiu de 2022

Esteu aquí

A partir d’aquesta setmana, ja es pot consultar l’oferta d’activitats d’estiu de 2022, però el període d‘inscripcions serà a finals de maig. Es farà de manera esglaonada a partir dels dies 23, 24, 25 i 26 del mes vinent, per facilitar-ne els tràmits a la ciutadania.

Imatge d’arxiu

dilluns, 25 abril, 2022 – 12:30


Des d’aquesta setmana, ja es pot consultar la guia de les activitats d’estiu al Prat de 2022 per a infants i  joves al web elprat.cat/viulestiu . La guia recull tota l’oferta d’activitats d’estiu que, com cada any, organitzen l’Ajuntament i les entitats de la ciutat de diferents àmbits (esportives, culturals…). Es tracta d’activitats com ara colònies, casals, campus esportius o dedicades a la natació, la vela, el teatre, la música, el dibuix o la pintura, entre d’altres.

MAS:  Intervenció assistida amb animals, inauguració de l'Aula de Benestar Animal


Canvis en el sistema d’inscripció


Si bé l’oferta d’activitats d’estiu es pot consultar des d’aquesta setmana, el període d’inscripció es farà a finals de maig. Es farà de manera esglaonada per facilitar els tràmits a la ciutadania,  a partir dels dies  23, 24, 25 i 26 de maig a partir de les 9 h, tal com s’indica a continuació.


  • A partir del 23 de maig: es fan les inscripcions a les activitats de futbol i bàsquet.

  • A partir del 24 de maig: a la resta d’activitats esportives i cursets de natació.

  • A partir del 25 de maig: a les activitats d’educació.

  • A partir del 26 de maig: a les activitats de lleure i cultura.


Les inscripcions es podran fer a través d’Internet, a través del web online.elprat.cat. Cal recordar que és necessari estar registrat a la plataforma abans de començar el procés d’inscripció. Les inscripcions seguiran obertes al llarg de l’estiu, mentre hi hagi places disponibles per a cadascuna de les activitats.


Per a les inscripcions presencials, caldrà consultar l’horari de l’entitat on es realitza cada activitat.


Si necessiteu assistència per fer el tràmit online,  podeu trucar a l’OAC360, al  telf. 93 595 44 14, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. 


Ajuts municipals per a les activitats d’estiu


Ja el passat mes de febrer va tenir lloc el període de sol·licituds dels ajuts municipals per a les activitats d’estiu de 2022, i també per a les extraescolars del curs vinent. En total, per aquests dos conceptes, l’Ajuntament ha destinat enguany 344.000 euros en ajuts, amb què vol garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats.


Les famílies beneficiàries d’aquests ajuts poden realitzar inscripcions per a activitats d’estiu per a qualsevol de les activitats que apareixen a la guia publicada avui. També poden inscriure els seus fills i filles a les activitat de les entitats de lleure del Centre Sant Pere i Sant Pau, l’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Anton Vilà, l’AEiG Conxita Busquets i l’Associació Delta Llobregat, així com als cursets de natació, al casal de fitness i els casals que organitza l’Ajuntament del Prat.

MAS:  El Prat rep tres reconeixements per la recollida selectiva de paper i cartó

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament de Cornellà inicia la campanya ‘Enfortir Cornellà’ per empoderar la ciutadania i posar en valor els projectes de ciutat
Artículo siguienteMobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de setmana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí