Inicio Actualidad Èxit de la Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Èxit de la Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Esteu aquí

Les múltiples activitats de la jornada van tenir gran acceptació, especialment, per part dels infants

dimecres, 6 abril, 2022 – 10:00


El sol i el bon temps van fer que la Festa de la Salut i de l’Activitat Física d’aquesta edició comptés amb gran participació de la ciutadania pratenca. Després de dos anys de suspensió amb motiu de la pandèmia, es trobava a faltar aquests espais d’intercanvi entre administracions, entitats i ciutadania; amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables. Recordem que, enguany, el fil conductor va ser la Prescripció social.


Activitats durant tot l’any


Les activitats de la Festa continuen durant la setmana. I les propostes per promoure els hàbits saludables s’ofereixen durant tot el any. Si es vol tenir informació sobre les activitats, consulteu a elprat.cat/esports elprat.cat/salut o elprat.cat/consum


Vídeo elprattv:- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí