Inicio Actualidad Un distintiu identifica els establiments que venen Carxofa Prat

Un distintiu identifica els establiments que venen Carxofa Prat

Esteu aquí

La Cooperativa Agrícola del Prat i l’Ajuntament han creat aquesta imatge perquè els consumidors puguin saber si estan comprant l’autèntica Carxofa Prat.

divendres, 25 març, 2022 – 13:30


A partir d’ara, tots aquells establiments que ofereixen l’autèntica Carxofa Prat, de la varietat Blanca de Tudela i conreada pels socis i sòcies de la Cooperativa, tindran un distintiu que les acredita. De vegades, costa diferenciar la Carxofa Prat d’altres varietats de carxofa a simple vista. Per aquest motiu, s’ha creat aquest distintiu que acredita la seva procedència i varietat.


Recentment, la Cooperativa va denunciar que s’estan venent en moltes botigues, no només de la nostra ciutat, carxofes sota el paraigua de la marca Carxofa Prat, però que, en realitat, no ho són. Busqueu el distintiu a la porta o bé a l’interior de cada botiga per assegurar-vos que esteu comprant la carxofa que desitgeu.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí