Inicio Actualidad Un distintiu identifica els establiments que venen Carxofa Prat

Un distintiu identifica els establiments que venen Carxofa Prat

Esteu aquí

La Cooperativa Agrícola del Prat i l’Ajuntament han creat aquesta imatge perquè els consumidors puguin saber si estan comprant l’autèntica Carxofa Prat.

divendres, 25 març, 2022 – 13:30


A partir d’ara, tots aquells establiments que ofereixen l’autèntica Carxofa Prat, de la varietat Blanca de Tudela i conreada pels socis i sòcies de la Cooperativa, tindran un distintiu que les acredita. De vegades, costa diferenciar la Carxofa Prat d’altres varietats de carxofa a simple vista. Per aquest motiu, s’ha creat aquest distintiu que acredita la seva procedència i varietat.


Recentment, la Cooperativa va denunciar que s’estan venent en moltes botigues, no només de la nostra ciutat, carxofes sota el paraigua de la marca Carxofa Prat, però que, en realitat, no ho són. Busqueu el distintiu a la porta o bé a l’interior de cada botiga per assegurar-vos que esteu comprant la carxofa que desitgeu.

MAS:  Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2022-23


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAprendre anglès a qualsevol edat
Artículo siguienteMés de mig miler de persones refugiades d’Ucraïna han passat ja pel punt d’acollida instal·lat a Fundesplai amb l’acompanyament de la Creu Roja
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí