Inicio Actualidad Dissabte, Cornellà se suma a L’Hora del Planeta

Dissabte, Cornellà se suma a L’Hora del Planeta

L’Hora del Planeta és una campanya mundial per fomentar l’estalvi energètic amb el gest simbòlic d’apagar el llum durant una hora com a mostra de suport a la lluita contra el canvi climàtic. Està impulsada per l’ONG World Wildlife Fund i senzillament pretén això, apagar llums a tot el món durant una hora i fer confluir milions de persones en una causa comuna: actuar pel clima i connectar amb la naturalesa.

Si voleu prendre-hi part, l’apagada tindrà lloc el dissabte 26 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

L’Ajuntament de Cornellà s’hi sumarà aquest any amb l’apagada dels llums de la Torre de la Miranda, el Castell de Cornellà i l’enllumenat públic de davant de l’edifici consistorial i Can Vallhonrat.

MAS:  Una prospecció amb un georadar ajudarà a descobrir l’estructura del temple parroquial enderrocat el 1936

Web de La Hora del Planeta

L’Hora del Planeta va néixer a Sidney el 2007 com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un gest senzill que consisteix a apagar els llums d’edificis i monuments durant una hora. Tots els anys, a més de l’acció d’apagar el llum, els promotors proposen un nou repte per demostrar públicament el suport a la defensa del Planeta. Aquest any, el repte serà: “Donar la volta al Planeta” sumant els 40.000 KM que suposen el seu perímetre, una acció que s’ha batejat com a #KMPorElPlaneta.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa ciutadania pratenca, molt participativa amb les activitats entorn al Dia Internacional de les Dones
Artículo siguienteLes Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes d’abril, per primera vegada després de la pandèmia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí