Inicio Actualidad El racisme i la xenofòbia, tema central del darrer programa radiofònic Girem...

El racisme i la xenofòbia, tema central del darrer programa radiofònic Girem el Món

divendres, 25 febrer, 2022 – 14:00


El passat 23 de febrer es va dur a terme el programa radiofònic número cinc de Girem el Món. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.


La cinquena edició del programa va comptar amb la col·laboració d’alumnat de l’Escola Mare de Déu del Carme, la participació del periodista i professor pratenc, Agus Morales i també la presència de la presidenta de l’Associació de Salvadoreños en Catalunya, Ma. Elena Henriquez.


Al programa es van realitzar diverses entrevistes al carrer preguntant sobre la immigració, el racisme i la xenofòbia. A més, es van poder escoltar cançons com “Obrim fles portes” de Txarango o “Te espera el mar” de  María José Llergo, amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació de les persones nouvingudes.

MAS:  Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia


Podeu escoltar el programa al web del Prat Digital a través del següent enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa nova Xarxa de Municipis pel Dret als Serveis Bancaris Bàsics estudiarà la implementació de Fintech per generar serveis financers locals
Artículo siguienteEn Galepis regna el dissabte de Carnaval!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí