Inicio Actualidad El racisme i la xenofòbia, tema central del darrer programa radiofònic Girem...

El racisme i la xenofòbia, tema central del darrer programa radiofònic Girem el Món

divendres, 25 febrer, 2022 – 14:00


El passat 23 de febrer es va dur a terme el programa radiofònic número cinc de Girem el Món. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.


La cinquena edició del programa va comptar amb la col·laboració d’alumnat de l’Escola Mare de Déu del Carme, la participació del periodista i professor pratenc, Agus Morales i també la presència de la presidenta de l’Associació de Salvadoreños en Catalunya, Ma. Elena Henriquez.


Al programa es van realitzar diverses entrevistes al carrer preguntant sobre la immigració, el racisme i la xenofòbia. A més, es van poder escoltar cançons com “Obrim fles portes” de Txarango o “Te espera el mar” de  María José Llergo, amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació de les persones nouvingudes.


Podeu escoltar el programa al web del Prat Digital a través del següent enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí