Inicio Actualidad Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia

Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia

Esteu aquí

Durant el mes de juny, cada setmana es durà a terme un taller per conèixer com estalviar diners a la factura de la llum, bones pràctiques i eficiència energètica.

dijous, 1 juny, 2023 – 12:00


Comença un nou cicle d’activitats a la Casa de l’Energia, l’espai de referència en matèria energètica de la ciutat. Es tracta d’activitats totalment gratuïtes i que tenen com a objectiu donar a conèixer estratègies per consumir menys energia i ser més eficients a les llars, comerços i empreses. Les xerrades, que es duran a terme tots les dimarts a les 18 h, ens ajudaran a entendre la factura de la llum, així com les potències i tarifes contractades, què fer per evitar consums fantasmes o com funciona l’autoconsum d’energia fotovoltaica. Podeu consultar l’agenda aquí.

READ 
El nombre de persones en situació d'atur a Sant Feliu continua baixant


Recordeu que la Casa de l’Energia continua oferint, al mateix temps, el servei gratuït i telemàtic que estudia si la potència i la tarifa que teniu contractada és l’adient. Únicament necessitareu el número de CUPS que apareix a la vostra factura i, en unes hores, rebreu un informe valoratiu. En aquest mateix document, rebreu una proposta per millorar la contractació.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAl juliol, tallers de català per a jovent nouvingut
Artículo siguienteEl mes destacat del mes de maig en xifres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí