Inicio Actualidad Les escoles i instituts del Prat organitzen la jornada de Portes Obertes...

Les escoles i instituts del Prat organitzen la jornada de Portes Obertes en format virtual

dimecres, 16 febrer, 2022 – 13:15


 


Enguany, les jornades de portes obertes s’ajustaran al context de pandèmia i no seran presencials. Cada escola i institut es presentarà a les famílies de manera virtual ajustant-se al context de la pandèmia que estem vivint. Així doncs, cada escola i institut públic de la ciutat es presentarà a les famílies de manera virtual mitjançant aquestes actuacions:


  • Presentació a les webs corporatives de la línia pedagògica i els espais del centre a partir del 23 de febrer.

  • Realització d’una trobada virtual. Veieu la programació aquí

  •  Les direccions atendran telefònicament a aquelles famílies que així ho requereixin, per tal de resoldre dubtes, neguits i oferir una atenció més individualitzada, amb l’horari que fan contar a cada web de centre. Podreu trobar tota la informació sobre la preinscripció escolar a la ciutat a través del web municipal: https://www.elprat.cat/preinscripcio

- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí