Inicio Actualidad Cultura en Família: teatre, música i diversió per als més petits

Cultura en Família: teatre, música i diversió per als més petits

La programació cultural de l’Ajuntament de Cornellà s’ha reprès aquest mes de febrer amb moltes activitats de música i teatre adreçades a tots els públics. I com cada any ha inclòs un apartat especial pensat per als més petits i per a les famílies, emmarcades en la programació Cultura en Família. Algunes actuacions són de sala i altres -especialment en els mesos de bon temps o en programacions especials que s’han organitzat quan hi havia restriccions de públic a les sales- són gratuïtes i a l’aire lliure.

La programació de sala d’aquest 2022 s’estrena aquest diumenge 13 de febrer, a les 12.00 hores, amb l’espectacle ‘Welcome’, de la Cia. Open Smiles. Aquesta actuació té una característica especial, és un espectacle inclusiu de clown gestual i llengua de signes, destinat a tots els públics i també a la comunitat sorda. L’edat recomanada és a partir de 2 anys, i tindrà lloc a l’Auditori de Sant Ildefons.

Per la seva banda, les biblioteques de Cornellà, dins de tota la seva programació formativa i cultural, dediquen els dissabtes al matí al Dissabte Familiar, amb una actuació musical o d’animació, en aquest cas gratuïta, i que s’alterna entre els tres equipaments actuals de la Xarxa. El 12 de febrer, correspondrà a la biblioteca Marta Mata acollir l’actuació de Bat Audicions Musicals i l’espectacle Manah Manah, a les 12.00 hores. Està adreçat a famílies amb infants de 6 a 36 mesos.

I també L’Auditori de Cornellà, dins de la seva programació L’Auditori&Familiar, inclou nombroses activitats destinades al públic infantil, habitualment els diumenges a les 18.00 hores.

 

Més informació:

Consulta a l’agenda municipal els propers espectacles

Descarregar programació gener-maig 2022


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí