Inicio Actualidad Actuacions d’Hivern a L’Escola d’Arts en Viu

Actuacions d’Hivern a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Del 16 al 22 de desembre L’Escola ofereix concerts, audicions i aules obertes de tot tipus

dimecres, 15 desembre, 2021 – 10:15


Com a tancament del primer període del curs 21-22, de setembre a desembre, L’Escola ha organitzat diverses activitats per a que tot l’alumnat pugui compartir l’aprenentatge realitzat.


L’Alumnat que aprèn instruments trindrà l’oportunitat de tocar amb els seus grups-classe a les audicions de Torre Balcells i de La Capsa. En concert a Torre Balcells hi haurà audicions els dies 16, 17, 20, 21 i 22 de desembre i a La Capsa hi haurà audicions els dies 20 i 21 de desembre.


L’Alumnat que aprèn dansa i teatre en els diferents grups de L’Escola ofereix aules obertes a famílies i acompanyants als espais de L’Artesà i de l’escola Josep Tarradellas els dies 20, 21 i 22 de desembre. Els grups de teatre joves ja van realitzar la seva aula oberta el passat dissabte 11 de juny amb molt bona participació de famílies i amics.


A més a més d’aquestes activitats, L’Escola oferirà 2 concerts al Cèntric. En concret el dimarts 21 oferirà un concert dels Cors d’infants i joves, i el dimecres 22 oferirà un concert de les Orquestres de vent i els ensembles de percussió i guitarra joves.


Les activitats estan dirigides a familiars i amics dels usuaris, ja que tots els aforaments han d’estar molt acotats per continuar respectant les mesures de seguretat covid.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí