Inicio Actualidad Actuacions d’Hivern a L’Escola d’Arts en Viu

Actuacions d’Hivern a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Del 16 al 22 de desembre L’Escola ofereix concerts, audicions i aules obertes de tot tipus

dimecres, 15 desembre, 2021 – 10:15


Com a tancament del primer període del curs 21-22, de setembre a desembre, L’Escola ha organitzat diverses activitats per a que tot l’alumnat pugui compartir l’aprenentatge realitzat.


L’Alumnat que aprèn instruments trindrà l’oportunitat de tocar amb els seus grups-classe a les audicions de Torre Balcells i de La Capsa. En concert a Torre Balcells hi haurà audicions els dies 16, 17, 20, 21 i 22 de desembre i a La Capsa hi haurà audicions els dies 20 i 21 de desembre.


L’Alumnat que aprèn dansa i teatre en els diferents grups de L’Escola ofereix aules obertes a famílies i acompanyants als espais de L’Artesà i de l’escola Josep Tarradellas els dies 20, 21 i 22 de desembre. Els grups de teatre joves ja van realitzar la seva aula oberta el passat dissabte 11 de juny amb molt bona participació de famílies i amics.


A més a més d’aquestes activitats, L’Escola oferirà 2 concerts al Cèntric. En concret el dimarts 21 oferirà un concert dels Cors d’infants i joves, i el dimecres 22 oferirà un concert de les Orquestres de vent i els ensembles de percussió i guitarra joves.


Les activitats estan dirigides a familiars i amics dels usuaris, ja que tots els aforaments han d’estar molt acotats per continuar respectant les mesures de seguretat covid.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí