Inicio Actualidad Els centres culturals recuperen els seus horaris d’atenció al públic i els...

Els centres culturals recuperen els seus horaris d’atenció al públic i els espais de trobada a partir del 2 de novembre

Esteu aquí

La flexibilització de la normativa i les mesures sanitàries permeten recuperar els espais de trobada

Sala gran al Centre Cívic Palmira Domènech

divendres, 29 octubre, 2021 – 14:00


A partir de dimarts 2 de novembre els centres culturals de la ciutat amplien els horaris d’atenció al públic i recuperen els espais de relació social i de lliure circulació als equipaments. La millora de la situació pandèmica i flexibilització de les mesures de prevenció, permetrà als usuaris tornar a gaudir dels espais de trobada i convivència, per compartir converses, fer activitats en grup, reunir-se o simplement passar una estona.


Es mantindran les mesures de protecció bàsiques, com són la mascareta i la higiene de mans. Caldrà evitar les aglomeracions i respectar l’aforament marcat pels diferents espais, amb una bona ventilació dels espais tancats. En tot moment s’hauran de seguir les indicacions del personal del centre.


Els horaris d’atenció al públic són:


Trobareu tota la informació de programació, activitats i nous projectes a les xarxes socials i webs dels diferents centres culturals.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí