Inicio Actualidad Ràdio Cornellà enceta la seva temporada 40

Ràdio Cornellà enceta la seva temporada 40

L’emissora municipal de Cornellà ha començat la seva quarantena temporada aquest mes d’octubre amb una trentena de programes que omplen la graella dels vespres i dels caps de setmana. Una vuitantena de col·laboradors i col·laboradores es posaran davant dels micròfons per omplir de cultura, de música i d’entreteniment les ones de la 104.6 FM. Aquesta temporada, alguns programes renoven els seus equips i d’altres, han reformulat els seus programes canviant de nom. També hi ha una nova incorporació: “TecnomaniàTICs”, un programa sobre noves tecnologies. 

Ràdio Cornellà és un mitjà de comunicació de proximitat que ha esdevingut especialment important des de l’inici de la pandèmia per la seva implicació en la informació de proximitat. La ràdio també ha renovat el seu web i ara disposa d’un disseny més responsiu i fàcil de compartir a les xarxes socials.

Web de Ràdio Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+
Artículo siguienteEl directiu d’Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí