Inicio Actualidad Es redueixen les places d’aparcament de zona blava del CAP Ramona Via

Es redueixen les places d’aparcament de zona blava del CAP Ramona Via

Esteu aquí

Després de la prova pilot engegada abans de l’estiu, s’ajusten el nombre de places destinades a la rotació per als i les usuàries del centre sanitari i es recuperen 50 per l’aparcament lliure. A la nostra del ciutat, de les 15.500 places d’estacionament disponibles a la via pública, només 650 són reservades per a la zona verda i zona blava.

dilluns, 4 octubre, 2021 – 12:45


Durant els pròxims dies, es modificaran el nombre de places d’aparcament de zona blava de la bossa situada al costat al CAP Ramona Via, passarà de 72 a 22 de pagament. Aquest ajust es realitza després d’haver dut a terme una prova pilot per estudiar com es pot garantir l’estacionament rotatiu i facilitar l’accés al centre de salut de persones amb dificultats. 


En total, a tota la via pública de la ciutat hi consten, aproximadament, més de 15.500 places d’aparcament i, d’aquestes, unes 650 estan regulades amb zones verdes, gratuïtes pels residents, i zones blaves. A més, la tarifa de la zona blava és sensiblement inferior a d’altres zones similars de municipis propers i els vehicles d’emissions zero estan exempts de pagament.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí