Inicio Actualidad Cicle d’activitats al voltant de l’exposició “El Prat 1939. La repressió franquista”

Cicle d’activitats al voltant de l’exposició “El Prat 1939. La repressió franquista”

Esteu aquí

Els mesos d’octubre i novembre s’ha organitzat al Cèntric Espai Cultural un cicle que té com a eix central la memòria històrica, i que ens convidarà a reflexionar sobre aquest tema.

dilluns, 4 octubre, 2021 – 12:30


Seran activitats diverses, des de xerrades a espais de debat o projecció de documentals i que comptaran amb la partició d’experts i especialistes reconeguts en la seva matèria: professors, periodistes, historiadors, acadèmics…


El cicle començarà el 18 d’octubre, amb la xerrada “El Feixisme: una experiència històrica”, a càrrec de Ferran Gallego, professor d’Història Contemporània de la UAB. La seva presentació se centrarà a explicar el feixisme i contextualitzar històricament com ha evolucionat.

MAS:  Finalitza el segon Cicle d’història del Prat


El Cine Club també s’afegeix al cicle, amb la projecció de la pel·lícula El silencio de otros, que serà pròleg per la taula rodona Memòria històrica, balanç i perspectives.


Al novembre continuarem amb la xerrada de Jordi Ramos Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió i una taula rodona sobre les dones del Prat i la repressió franquista, precedida d’un fragment de l’obra Presses.


Podeu consultar més informació a elprat.cat/memoriahistorica


- Te recomendamos -
Artículo anterior143 empreses s’allotgen al Centre d’Empreses i al Viver de Procornellà
Artículo siguienteEs redueixen les places d’aparcament de zona blava del CAP Ramona Via
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí