Inicio Actualidad Afectacions viàries al carrer de Laureà Miró a partir de dimarts 10...

Afectacions viàries al carrer de Laureà Miró a partir de dimarts 10 d’agost

Dimarts 10 d’agost comencen les obres de substitució del paviment en el pas elevat del carrer de Laureà Miró, situat davant del carrer de Pou de Sant Pere. Es preveu que la intervenció s’allargui durant tres dies, fins al 12 d’agost, i durant aquest període hi haurà diverses afectacions a la mobilitat. Aquestes inclouen el tall de la circulació de vehicles per aquest carrer, afectació que estarà degudament senyalitzada en els punts d’accés, indicant itineraris alternatius en ambdós sentits de la marxa.

Es preveuen igualment afectacions puntuals en la circulació de vianants per alguna de les dues voreres de la zona, en què es donarà pas alternatiu i se senyalitzaran els itineraris recomanats. Durant el transcurs de les obres també s’anul·laran diverses parades de les tres línies de bus urbà, i de les línies L50,L51,L60,L61,L62,L64 i L65 situades en aquest carrer.

L’actuació contempla la substitució del paviment del pas elevat, que actualment presenta deficiències en les peces prefabricades que el conformen, per un paviment asfàltic. No canviarà la geometria del pas, i es renovarà la senyalització horitzontal ja existent.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí