Inicio Actualidad L’Ajuntament signa un conveni amb el Consorci de Collserola per rehabilitar la...

L’Ajuntament signa un conveni amb el Consorci de Collserola per rehabilitar la Torre Abadal

La Junta de Govern Local va aprovar dimecres 28 de juliol un conveni amb el Consorci de Collserola per dur a terme diferents actuacions en edificis històrics. Concretament, l’acord contempla la transferència de 115.000 euros que es destinaran, entre d’altres, a l’avantprojecte i execució de la primera fase de rehabilitació de la Torre Abadal. Aquesta construcció és l’únic element patrimonial de Sant Feliu declarat bé cultural d’interès nacional, degut a la torre preromànica que més tard va passar a formar part del cos de la masia.

El conveni també contempla la instal·lació de nous tancaments a la Masia de la Salut, i la perforació i construcció d’un pou d’aigua a la Masia de Can Ferriol. Es preveu que en els propers anys la Torre sigui la prioritat inversora de les actuacions en conveni entre l’Ajuntament i el Consorci.

Artículo anterior
El nombre de persones en situació d’atur a Sant Feliu continua baixant
Artículo siguiente
Afectacions viàries al carrer de Laureà Miró a partir de dimarts 10 d’agost
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.