Inicio Actualidad Ja es pot consultar el cens per participar a les properes eleccions...

Ja es pot consultar el cens per participar a les properes eleccions al Parlament de Catalunya

Esteu aquí

La Granja de la Ricarda s’estrena com a seu electoral per donar resposta al creixement de la ciutat

dilluns, 25 març, 2024 – 14:15


Els ciutadans i ciutadanes del Prat amb dret a vot poden consultar telemàticament des d’avui, 25 de març, fins a l’1 d’abril les llistes del cens electoral per comprovar la seva correcta inscripció de cara a participar en els comicis electorals que se celebraran el 12 de maig per escollir representants al Parlament de Catalunya. També a partir d’avui, qui ho necessiti, pot fer la consulta al telèfon 900 343 232 o bé, presencialment, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a plaça de la Vila. L’horari en aquest cas és, de dilluns a dijous, de 9:00 a 13:30 i de 16:30 a 19:00 (excepte dijous 28 de març, en què romandrà tancat a la tarda), i els divendres, de 9:00 a 13:30.

MAS:  Lluís Mijoler anuncia que demanarà un pacte de ciutat per millorar la salut i el benestar de la ciutadania del Prat al Govern a la reunió amb la gerent de la regió Metropolitana Sud del CatSalut


Les persones que no constin al cens electoral o que hi estiguin inscrites erròniament poden presentar una reclamació, entre el 25 de març i l’1 d’abril, presentar a l’OIAC o a l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona, ubicada al carrer La Nau, 4. Hauran d’adjuntar-hi fotocòpia del DNI o passaport i, en el supòsit de presentar-la a Barcelona, també un justificant d’empadronament. Tota la informació es pot consultar en el ban de l’alcalde.


Modificacions dels locals on es vota


En aquests comicis, al Prat hi haurà un total de 73 meses electorals distribuïdes en 16 locals. Per primer cop, la Granja de la Ricarda s’incorpora a la relació d’espais en què es podrà exercir el dret a vot, en substitució del Centre Educatiu de Can Rigol i l’Escola Bressol El Cabusset. Aquest canvi ve donat pel creixement de la zona de l’ARE Sud, amb la Barceloneta, Les Palmeres i el Polígon La Granja i la previsió que creixi encara més.

MAS:  Zona Acordonada: Raúl Cantizano expandeix la guitarra flamenca


Així mateix, l’Escola Pepa Colomer, gràcies al nou gimnàs, més gran i accessible, passarà d’acollir dues meses a acollir-ne sis. Això permetrà que l’Escola Ramon Llull, amb menys espai disponible, deixi de funcionar com a local electoral.


Vot per correu


Les persones que vulguin votar per correu poden sol·licitar-ho fins al 2 de maig. Cal descarregar el formulari al web de Correus, si es disposa de certificat electrònic, o bé sol·licitar-lo a qualsevol oficina de Correus. Un cop emplenat, s’ha de lliurar personalment a qualsevol oficina de Correus acreditant la identificació amb el DNI o document identificatiu.


Tota la informació relativa a la participació en els comicis electorals es pot consultar a elprat.cat/eleccions

MAS:  Coneix tota l’activitat cultural de la ciutat des del web QUÈ FER A CORNELLÀ


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMarç en xifres amb Cornellà en Titulars
Artículo siguientePresentación de Ilunion, GXO y Fundación Rafael del Pino en el Congreso para fomentar el talento joven
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí