Inicio Actualidad Festa del riu, aquest diumenge

Festa del riu, aquest diumenge

El diumenge 17 de març, se celebra una nova edició de la Festa del Riu entorn de la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març). És una festa organitzada per l’Ajuntament de Cornellà que posa en relleu el paper de l’aigua i de l’entorn natural del riu Llobregat al seu pas per la nostra localitat. La festa comptarà amb les activitats habituals, tret de la plantada d’arbres que, donada la situació de sequera, s’ha hagut de suspendre.

D’aquesta manera, Cornellà commemora la 9a Festiu del riu, a la vora del Llobregat per la zona del nostre municipi. Hi haurà diferents activitats durant el matí per compartir en família: tallers, traing running, pedalada popular i itineraris naturalistes. Aquestes propostes es portaran a terme de 10 a 13 h i s’habilitarà un punt d’informació, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, a partir de les 9 h.

MAS:  Imatges per cloure la temporada esportiva 2021-2022

Totes les activitats són gratuïtes excepte el Train Running. Per a totes les activitats cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 475 87 18 (de 8 a 14 h, de dilluns a divendres) o per mitjà del correu medi_ambient@aj-cornella.cat 

El Dia Mundial de l’Aigua tradicionalment s’ha centrat a reivindicar la importància del nostre riu, que sempre ha tingut un paper destacat en la història de la localitat, tant per al desenvolupament agrari com per a l’industrial.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Nos deja Montse Miralles, icónica voz de Marilyn Monroe y pionera del doblaje
Artículo siguienteJuga amb les matemàtiques als comerços de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí