Inicio Actualidad El Prat commemorarà el Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial...

El Prat commemorarà el Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial amb una conferència per sensibilitzar sobre aquesta xacra social

dijous, 14 març, 2024 – 10:00


El proper dimecres, 20 de març, a les 18 h, el centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa acollirà una conferència anomenada “Jo no soc racista però…” per tal de commemorar el Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial, que se celebra mundialment cada 21 de març.


La conferència serà a càrrec de Desirée Bela-Lobedde. Escriptora i comunicadora espanyola d’ascendència equatoguineana, que abordarà el concepte de racisme, els tipus i manifestacions d’aquest fenomen i repassarà les pràctiques racistes quotidianes, per tal de centrar-se en com combatre-les en el dia a dia.


Un cop acabada la conferència, s’obrirà un espai comú amb totes les persones assistents per tal de posar en comú les diferents reflexions i idees sorgides durant el col·loqui.

MAS:  Girona pide ayuda ciudadana para encontrar a Joan Roselló, ¿Lo has visto?


Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial


L’Assemblea de les Nacions Unides va proclamar la commemoració d’aquest dia a partir de l’any 1966, degut a la mort de 69 persones a càrrec de la policia, sis anys abans, en una manifestació pacífica contra les lleis de l’apartheid, a Shaperville, Sud-àfrica.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorGrave accidente en las obras del Camp Nou: herido un trabajador tras caer desde gran altura
Artículo siguienteLes bandes de L’Escola d’Arts en viu ofereixen el seu concert de primavera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí