Inicio Actualidad El “Parla amb l’alcalde” torna per apropar la veu de la ciutadania...

El “Parla amb l’alcalde” torna per apropar la veu de la ciutadania al consistori

Esteu aquí

La primera sessió serà el 19 de març al Centre Cívic Jardins de la Pau

dimarts, 12 març, 2024 – 11:30


La ciutadania del Prat té de nou l’oportunitat de trobar-se amb l’alcalde, Lluís Mijoler, gràcies al cicle “Parla amb l’alcalde”. En el marc de l’Alcaldia oberta, el dimarts 19 de març es reactiva aquest espai que permet a qualsevol persona parlar amb el batlle sobre assumptes de la ciutat que li preocupen, sense ordre del dia, sense barreres i sense tabús.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Grave accidente en Barcelona: una joven de 18 años es atropellada por un tranvía en Glòries


La iniciativa va néixer el mandat anterior, i va tenir diversos cicles, tant territorials com temàtics. El primer cicle d’aquest mandat serà temàtic i transitarà, en aquest format, pels centres cívics dels diversos punts de la ciutat. Arrencarà al Centre Cívic Jardins de la Pau, el 19 de març, a les 19 h; seguirà al Centre Cívic Ribera Baixa, el 24 d’abril; al Cèntric, el 29 de maig, coincidint amb el primer any de mandat; al Centre Cívic Palmira Domènech, el 2 de juliol; i acabarà, a l’equipament cívic Delta, el 18 de setembre.


L’objectiu d’aquestes trobades és que el veïnat pugui abordar amb la màxima autoritat del municipi i des de la proximitat qüestions generals del dia a dia de la ciutat i de la gestió dels afers locals. Les persones interessades a assistir a la primera sessió han d’omplir el formulari d’inscripció.

MAS:  La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per identificar els calçots que produeix


En el passat mandat, en línia amb el treball per impulsar un govern més obert, es va posar en marxa l’Alcaldia oberta amb l’objectiu d’obrir nous canals d’interacció, debat i reflexió amb la ciutadania. Així va ser com van sorgir, a més del “Parla amb l’alcalde”, la secció ‘Pregunta-ho a l’alcalde’, dins del programa “Contrasenyes” de El Prat Ràdio, en què el batlle respon un cop al mes les preguntes que li plantegen els oients, i el “Videobloc de l’alcalde”, on explica alguns dels projectes i iniciatives més rellevants del municipi.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLaLiga se fortalece en la lucha contra el racismo con ‘Vs racism’
Artículo siguienteDescubre a los mejores médicos con MejoresDoctors: La web más fiable en España para localizar profesionales médicos de excelencia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí