Inicio Actualidad El Teatre Kaddish i L’Escola d’Arts en Viu ofereixen un curs de...

El Teatre Kaddish i L’Escola d’Arts en Viu ofereixen un curs de preparació als estudis superiors d’art dramàtic

Esteu aquí

L’objectiu del curs és preparar l’alumnat per presentar-se a les proves d’accés a l’institut del Teatre

dimecres, 21 febrer, 2024 – 10:00


L’Escola d’Arts en Viu i el Teatre Kaddish tenen un acord de col.laboració en l’àmbit de la formació teatral que abasta diferents aspectes. Un d’ells és la realització d’un curs de preparació per a les proves d’accés als estudis superiors d’art dramàtic que es realitzen a l’Institut del teatre, i que també pot adaptar-se per a les proves d’altres centres superiors d’arts escèniques.

MAS:  5 anys de carrers tallats els caps de setmana per promoure un oci actiu i la millora del medi ambient


L’Escola ja compta en els seus programes formatius amb un curs similar per preparar l’alumnat de música als estudis superiors, que s’ha impartit durant els darrers anys i que diferents alumnes ja han pogut aprofitar aconseguint entrar als estudis superiors de música. Per altra banda al llarg dels anys el teatre Kaddish ha acompanyat joves de la ciutat que volien accedir als estudis superiors i són diverses les persones de l’entitat que han acabant realitzant aquests estudis.


Des del curs passat, Kaddish i L’Escola sumen esforços per oferir una formació conjunta amb el màxim de qualitat possible. El contingut del curs inclou la preparació del comentari de text de les obres i l’anàlisi d’imatge que es demana a les proves, la preparació del monòleg d’interpretació, i els recursos necessaris en aspectes de veu i dicció, moviment, música i cant.

MAS:  La gran ruta indisciplinada de les Arts en Viu


El curs té una durada de 32 hores lectives durant els mesos d’abril i maig, en horaris de tardes a concretar amb els participants. El curs té un cost de 256 € , i es realitza en els espais docents del teatre Kaddish i de L’Escola. El dimarts 19 de març es realitzarà una reunió informativa a les 19h a la seu del Teatre Kaddish (Torre Muntades). Les persones interessades poden enviar un mail a teatrekaddish@gmail.com, el període d’inscripció està obert fins el dia 24 de març de 2024.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMar García Puig, Premi Ciutat de Barcelona, propera convidada dels Diàlegs del Cèntric
Artículo siguientePara más del 70% de españoles, el hogar es más relevante desde la inflación
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí