Inicio Actualidad Manuela Carmena i John Carlin enceten la temporada del fòrum Cornellà Creació

Manuela Carmena i John Carlin enceten la temporada del fòrum Cornellà Creació

La 14a edició del fòrum Cornellà Creació girarà entorn de la intel·ligència artificial i l’humanisme, temàtica que serà el rerefons d’un total de sis actes distribuïts entre els mesos de febrer i novembre. La primera cita d’aquest any té lloc divendres, 9 de febrer, i consisteix en un face to face entre l’exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena i el periodista i escriptor John Carlin, dos ponents que ja han intervingut en temporades anteriors del fòrum i que tornen per participar en aquest acte que ells mateixos han titulat La IA i el virus de la mentida en política.

El president de PIMEC i de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM), Antoni Cañete, actuarà com a presentador de la trobada, que se celebrarà a l’Auditori de Cornellà a partir de les 13.30 hores.

MAS:  El Prat impulsa un pla d’accessibilitat municipal per combatre les barreres arquitectòniques

Més informació

Programa per a 2024

El 26 d’abril serà el torn del CEO Digital del Grup ADD/Vive Futura, Roberto Menéndez; el 17 de maig visitaran la ciutat la filòsofa i humanista digital, Liliana Acosta, i el cap d’Economia de El Periódico de Catalunya, Agustí Sala; el 13 de setembre, després del parèntesis estiuenc, es reprendrà el programa amb un altre face to face entre el director del Fòrum d’Humanisme Tecnològic d’Esade, José María Lassalle, i el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia Olmos; l’11 d’octubre hi participarà el motivador de professionals i equips Alfonso Alcántara i el 29 de novembre es tanca la programació de 2024 amb la vicepresidenta d’Ellis Europa i directora general i científica d’Ellis Alicante, Nuria Oliver.

MAS:  Escapada cultural desde Baix Llobregat: Las Fallas 2024, fechas, horarios y qué hacer

El Cornellà Creació Fòrum és una iniciativa nascuda l’any 2009 emparada per l’Ajuntament de Cornellà amb el suport d’empreses de primer nivell de la ciutat i l’entorn metropolità. Un projecte que s’ha posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTorna el Taller Gran, l’espai per a la creació de projectes artístics per a persones majors de 55 anys
Artículo siguienteEl tiempo durante los Carnavales en Baix Llobregat, amenaza la fiesta más esperada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí