Inicio Actualidad Una delegació del Prat visita Garrovillas d’Alconétar per consolidar l’agermanament

Una delegació del Prat visita Garrovillas d’Alconétar per consolidar l’agermanament

Esteu aquí

En el marc de la trobada, s’ha estrenat un exposició fotogràfica de Fernado Vecino que reflecteix la connexió entre els dos municipis

dimarts, 6 febrer, 2024 – 09:30


Una delegació del Prat, encapçalada per l’alcalde Lluís Mijoler Martínez i diversos regidors i regidores, ha viatjat aquest cap de setmana a Garrovillas de Alconétar, coincidint amb les seves celebracions amb motiu de la festivitat de San Blas. La visita institucional buscava reforçar els vincles amb aquesta població extremenya d’on són originaris molts pratencs i pratenques i ha estat acompanyada de la inauguració de l’exposició fotogràfica de Fernando Vecino ‘El Prat, sus fiestas y su gente’.

MAS:  El Consell Municipal de les persones amb Diversitat Funcional proposa accions per celebrar les seves jornades


A més dels representants polítics del consistori, diversos pratencs i pratenques d’origen garrovillà s’han desplaçat a la seva localitat natal en un autocar organitzat pel Centro Extremeño Ruta de la Plata per participar de la visita institucional. Durant els parlaments, tant Mijoler com l’alcaldessa de Garrovillas, Elisabeth Martín Declara, han celebrat el reforçament de les relacions entre els dos municipis. L’alcalde del Prat ha destacat que no es pot entendre la història de la seva ciutat sense entendre allò que passa i que té a veure amb Garrovillas, mentre que Martín ha assenyalat que amb aquesta visita ‘s’ha fet realitat’ un agermanament que va iniciar-se el 1997. La nova trobada es produeix 10 mesos després que l’alcaldessa visités el Prat per assistir a l’acte inaugural d’una escultura al·legòrica de la plaça Major del municipi extremeny. 

MAS:  La flota municipal de cotxes elèctrics compartits suma 4 nous vehicles, un d'ells, una furgoneta


La delegació pratenca ha tingut l’oportunitat de participar en diferents activitats vinculades a la festivitat de Sant Blas, com la passejada per l’avinguda principal amb degustació de dolços o el dinar popular, i assistir a exhibicions de jota i d’un grup de folk.  A més, la visita va ser el moment més idoni per estrenar a la Casa de Cultura l’exposició fotogràfica del pratenc d’origen garrovillà Fernando Vecino. Amb les prop de 40 imatges que la conformen, escollides d’un repertori de 64.000 fotos del Prat, l’autor ha volgut mostrar als veïns i veïnes de la seva localitat natal com és la ciutat on viu i quina connexió manté amb Garrovilles a partir d’algunes de les seves celebracions.  

MAS:  Claus per mantenir un consum inteligent durant el Black Friday i el Cyber Monday


La galeria d’imatges següent recull alguns dels moments viscuts aquest cap de setmana, capturats també per Fernando Vecino. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDetenido en Terrassa por cometer un acto atroz contra su pareja ante sus hijos
Artículo siguienteMAPA EN TIEMPO REAL: Cómo afecta la tractorada a Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí