Inicio Actualidad Els CEM Estruch i Sagnier estrenen equipaments de fitness d’últim model, més...

Els CEM Estruch i Sagnier estrenen equipaments de fitness d’últim model, més segurs i personalitzables

Esteu aquí

Gràcies a un nou contracte de rènting, les màquines es modernitzaran periòdicament per garantir un servei de qualitat a les persones usuàries

dimarts, 6 febrer, 2024 – 14:00


El CEM Estruch ha estrenat aquest dilluns nous equipaments de fitness, mentre que el CEM Sagnier ho farà el dia 15 d’aquest mes. La incorporació de les noves màquines suposarà un salt endavant important en la qualitat de la pràctica esportiva de les persones que en són usuàries. Tot això és possible en virtut del contracte de rènting que l’Ajuntament ha signat amb l’empresa licitadora, que garanteix la modernització periòdica de les màquines.  

MAS:  Es prorroga l'exposició fotogràfica per commemorar el centenari del Mercat Municipal


Gràcies a una inversió de prop de 170.000 euros l’any durant 5 anys, les dues instal·lacions esportives municipals disposaran sempre d’equipaments de fitness d’última generació, amb grans pantalles, digitalitzats i vinculats a una app, així com d’un servei de manteniment per resoldre les possibles incidències en un màxim de 24 hores. Les noves màquines permeten introduir les dades biomètriques i els objectius de rendiment de cada usuari o usuària, de manera que l’entrenament s’adapti a les seves condicions físiques i la seva evolució. Així doncs, amb aquests millores tecnològiques, es garanteix una pràctica esportiva més personalitzada, segura i inclusiva.


El CEM Estruch ha arrencat la setmana amb una substitució completa del seu equipament amb 19 màquines de treball cardiovascular i 12 màquines de força, de les quals 8 són de força electrònica i 4 són estacions de pes lliure. En el cas del CEM Sagnier, el dia 15 de febrer es renovarà l’equipament de fitness de la sala de dalt, que constarà de 28 màquines de treball cardiovascular i 8 de força electrònica. D’aquí cinc anys, l’empresa licitadora renovarà els equipaments dels dos centres de nou.

MAS:  Nou Punt de Suport Empresarial al Centre d'Empreses Baix Llobregat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCompañías de España en la carrera por contratos saudíes valorados en miles de millones
Artículo siguienteNuevo centro de Konecta en Texas tras la integración de Bespoke
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí