Inicio Actualidad Estrena l’any apostant per les propostes culturals de la nova temporada de...

Estrena l’any apostant per les propostes culturals de la nova temporada de Cornellà Escènica

El 2024 arriba anunciant una gran programació cultural a les sales municipals, plena de música, teatre, dansa i espectacles familiars. Podeu triar i remenar entre més de 30 cites i comprar les vostres entrades, de forma anticipada, amb importants descomptes. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altre l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. 

L’agenda CORNELLÀ ESCÈNICA recull la programació d’arts escèniques de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i també de les produccions de L’Auditori de Cornellà.

Programació Cornellà Escènica gener-maig 2024

La programació municipal Cornellà Escena s’inicia el mes de febrer, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d’entrades: https://entradescornella.cat/. Tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori de Sant Ildefons, i en algun cas a la Sala Padró. Alberto San Juan, Névoa, Anabel Lee o una obra de Ramon Madaula dirigida per Sílvia Munt, estan entre les propostes, a més de moltes propostes adreçades al públic familiar. També hi ha espectacles que estaran inclosos al Festival Dansa Metropolitana, que s’ha de celebrar el mes de març. 

MAS:  Finalització de l'avís preventiu per contaminació de PM10 (18/3/2022)

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]


A L’Auditori, grans noms de la música i l’escena per celebra el seu 30è aniversari

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Hivern 2024. Novament, cares molt conegudes visitaran l’escenari cornellanenc, començant per Lolita Flores, Edu Soto, els Xiula o Farruquito (amb motiu del 40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya). La música destaca amb propostes d’òpera (Manon Lescaut) i musicals (Peter Pan), i quan al teatre, trobareu “La isla del aire” (dirigida per Mario Gas, amb Núria Espert i Vicky Peña), “Conspiranoia” (amb Eduard Farelo i Àurea Márquez) i “Uppgivernhet” (protagonitzada per Diana Gómez). L’Auditori de Cornellà celebra aquest 2024 el seu 30è aniversari, encara que les cites més especials estan programades per al mes de setembre.

MAS:  Formació en primers auxilis, novetat en les activitats dels grups de postpart de l'atenció primària al Prat

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Grave accidente en la Ronda de Dalt de Barcelona: Mujer herida tras colisión con furgoneta
Artículo siguienteIncreíble persecución en Lleida: detenido tras conducir 26 km en sentido contrario
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí