Inicio Actualidad El servei municipal de canguratge, molt ben valorat per les famílies usuàries

El servei municipal de canguratge, molt ben valorat per les famílies usuàries

Esteu aquí

Ja està en marxa el canguratge de tardes

divendres, 12 gener, 2024 – 13:00


Els passats 21 i 22 de desembre es va dur a terme a l’Espai Joc del centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, un espai de canguratge adreçat a famílies que necessitaven fer ús d’aquest servei, durant l’inici de les vacances nadalenques a les escoles.


Aquest servei va consistir en un espai de cura i lúdic per a infants de 3 a 12 anys, en torns de matí i tarda. En total van ser quatre torns (dos de mati i dos de tarda), amb un total de 20 places per a cada sessió.


La dinamització de l’espai va ser dirigida per professionals del lleure, que van adaptar les activitats a la tipologia del grup i les seves edats.

MAS:  Setembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements


Després de fer ús del canguratge, les famílies van rebre un qüestionari de valoració amb el qual van acreditar l’excel·lència del servei amb una qualificació de 9’8 sobre 10.


El servei de canguratge de tardes, en marxa


El programa Temps per cures, té a disposició de la ciutadania diversos espais de canguratge amb l’objectiu de cuidar i oxigenar a les famílies cuidadores d’infants.


Aquests espais són el de canguratge artístic del Teatre l’Artesà, el d’activitats d’agenda ciutat o l’espai de canguratge de tardes, que s’acaba de posar en funcionament.


A través de la web online.elprat.cat podeu fer la reserva de places del canguratge de tardes, que es realitzarà a les instal·lacions de Saó Prat i del GISC. L’espai de cura, dirigit a infants de 3 a 12 anys, està disponible de dilluns a divendres, de 16:30 a les 19:00 h. 

MAS:  25N, Cornellà reafirma el seu compromís contra la violència masclista


Per a més informació, podeu visitar aquest el web de Temps per cures o contactar a través del correu cures@elprat.cat


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFallece un hombre en un choque de moto contra un camión en avenida Meridiana
Artículo siguienteEl ascenso de Soraya Sáenz de Santamaría en el mundo jurídico
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí