Sanció de 8.004 euros a un transportista per llençar mobles de grans dimensions a la via pública

L’Ajuntament de Cornellà ha imposat una sanció de 8.004 euros al transportista d’una coneguda empresa de venda de mobles per abandonar objectes voluminosos a la via pública de forma indeguda. Aquesta sanció correspon a quatre infraccions realitzades el passat 8 de desembre i que van ser capturades per càmeres fixes de supervisió de l’espai públic. A les imatges, es podia identificar perfectament un camió d’una cadena d’establiments de venda de mobles que va llençar quatre objectes de grans dimensions (sofàs i una butaca) al carrer Energia.

Aquesta infracció, segons recull l’article 17.1 de l’Ordenança General de Convivència Ciutadana, es tipifica com a greu i implica una sanció de 2.001 euros, “per l’abandonament d’objectes importants a la via pública mitjançant l’ús d’un vehicle”, que ha estat imposada a la persona titular del camió, ja que la matrícula és plenament visible a les captures de les càmeres de seguretat.

L’abandonament d’objectes de forma indeguda a la via pública causa molts problemes a la comunitat, de circulació i accessibilitat, de seguretat, de salubritat i d’altres que poden suposar riscos per a la ciutadania. En aquest cas, els objectes dificultaven el pas dels vianants per la vorera, posant en risc la seva seguretat, i van haver de ser retirats pels serveis municipals amb urgència, donada la seva dimensió i perillositat, amb la despesa de personal i de vehicles que això suposa.

823 sancions durant l’any 2023

En els darrers dos anys, l’Ajuntament de Cornellà ha intensificat les campanyes de neteja i de conscienciació ciutadana sobre la necessitat de separar i llençar  correctament els residus urbans, així com també s’ha intensificat la lluita contra aquelles conductes incíviques que embruten la ciutat i posen en risc la convivència ciutadana. Així, durant el 2023 s’han posat 823 sancions per abandonament de residus, de les quals 23 han estat greus, és a dir, per abandonament de voluminosos utilitzant un vehicle.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Subida acumulada del 13 % para Fluidra, con máximos desde 2022 tras presentar resultados

Fluidra se ha convertido en uno de los grandes protagonistas de la semana bursátil, con…

3 horas hace

La millora de les reserves d’aigua propiciarà el relaxament d’algunes mesures contra la sequera

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » La millora de les reserves d’aigua propiciarà el…

5 horas hace

Las reformas normativas logran consenso, pero el sector inmobiliario reclama planificación

Alcanzar un cambio de paradigma del sector con todas las reformas normativas que se están…

5 horas hace

Marlons se consolida como nueva competencia en smash burgers en Madrid frente a Vicio

Marlons ha emergido como la revelación en el mundo del 'smash' burgers en Madrid, estableciéndose…

6 horas hace

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Esteu aquí Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l'escenari…

7 horas hace

Esta web usa cookies.