Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Esteu aquí

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l’escenari per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

divendres, 10 maig, 2024 – 12:00


El passat 27 d’abril, els Jardins de la Pau van acollir la 18a edició de la Festa de la Dansa, en commemoració del Dia Internacional de la Dansa. L’esdeveniment va ser tot un èxit, amb la participació de 73 grups de ball de diversos estils, que van omplir l’escenari des de les 16 h de la tarda fins les 22.30 h de la nit.


 


Diversitat i participació


El Prat de Llobregat és una ciutat rica en diversitat d’estils de dansa i així es va veure a la festa. Les entitats participants van mostrar la seva creativitat i habilitat en diferents estils, incloent el flamenc, la dansa contemporània, kangoo, balls aeròbics, ballet clàssic, danses orientals, K-Pop i danses urbanes, entre altres, comptant també amb una emotiva actuació de José Alcaide i Sebastiana Cobo on es va demostrar que els límits no existeixen si ens ho proposem. El públic, compost per més de 3000 persones, va gaudir d’un espectacle variat i emocionant.


L’organització de la Festa de la Dansa va agrair a les persones participants la seva dedicació i passió per la dansa, i va reconèixer l’important paper que les entitats locals tenen en la promoció de la cultura i les arts a la comunitat, i per fer que la 18a edició de la festa fos, un any més, un èxit rotund.


L’acte va ser presentat per La Ferri i les entitats i grups participants van ser: l’Escola d’Arts en Viu, l’AVV de Jardins de la Pau, l’Alba com a grup estable de Jardins, la Casa de Cádiz del Prat, Samira Prat, Estudi 10, la Casa de Andalucia, l’AVV de St Cosme i St Damià – RV Dance, Al Son Morocco, Junk0, Eternal Dance District, l’Espai Fundació La Caixa, el grup estable de Pepe & Sebas, Give me 4, l’Escola de Flamenc Mavi Arias, DesSPace, Bloom, l’Associació Hip Hop Prat, CMC Privilege, Kaotik Crew, La Beat Urban i Kalypso.


Artèries va ser el grup encarregat de fer el tancament a la festa amb una de les coreografies treballades durant el procés viscut dins de Dansa Metropolitana i dirigit per la ballarina i coreógrafa Sheila Ortega. Algunes de les joves participants van ensenyar la seva coreografia a altres joves de la ciutat comptant amb la participació d’alumnes de La Beat Urban, Estudi 10 i alguns dels grups estables de Jardins de la Pau. Una cirereta pel pastís que, a part de fer-nos gaudir d’un ball espectacular, ens va recordar que la dansa serveix, entre altres coses, per connectar a les persones d’una manera profunda i emocionant.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Se mantiene la alerta por Leopoldo García Pastor: Continúa desaparecido en Lleida desde 2022

La Asociación SOS Desaparecidos ha informado que Leopoldo García Pastor, desaparecido desde el 1 de…

2 horas hace

Los habitantes de Baix Llobregat enfadadísimos con el nuevo mapa de España creado por madrileños

El DiSputado y su Mapa de España: Una visión humorística que enciende a la red…

3 horas hace

Homming lanzará en SIMA 2024 su nuevo módulo de selección de inquilinos y gestión de alquileres

homming, compañía 'proptech' en la categoría del property management, presentará en el Salón Internacional Inmobiliario…

3 horas hace

¿Caja de cambios rota? Descubre costes y soluciones para su reparación o sustitución

Muchas veces frente a una avería de caja de cambios conviene hacerse la pregunta, ¿Vale…

4 horas hace

Ingresos de LaLiga en la temporada 22/23 superan a grandes del Ibex-35

LALIGA es una de las marcas más reconocibles en España, y así lo indican numerosas…

4 horas hace

Esta web usa cookies.