Inicio Actualidad Mor la historiadora del Baix Llobregat Gemma Tribó

Mor la historiadora del Baix Llobregat Gemma Tribó

divendres, 27 octubre, 2023 – 11:00


Aquest dijous ha mort Gemma Tribó, destacada historiadora del Baix Llobregat i molt vinculada al Prat per les seves recerques i per d’altres activitats. Tribó ha format part del jurat de la Beca d’història Jaume Codina des de la primera convocatòria.


Aquest dilluns 30 d’octubre estava prevista la seva xerrada De la colonització de les Marines a una agricultura intensiva, dins del cicle d’història El Prat del segle XVIII al XIX que malauradament ha quedat cancel·lada.


Gemma Tribó era Doctora en Història Contemporània i secretària de la junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Ha estat professora de la Universitat de Barcelona especialitzada en didàctica de la història. Durant la seva trajectòria professional ha publicat molts llibres professionals, acadèmics i didàctics i ha estat ponent a conferències. Part de la seva cerca s’ha centrat en la història contemporània del Baix Llobregat i en el camp de la història social i la de gènere. També ha participat en projectes de recuperació de la memòria històrica i en l’àmbit de la didàctica de la memòria democràtica.

MAS:  Cómo conseguir billetes de tren baratos en Ouigo, Iryo o Avlo para viajar el puente de mayo en Baix Llobregat


Volem donar el nostre condol i suport a la família i als companys en aquests moments difícils.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLlega a Barcelona el dinosaurio más grande conocido hasta la fecha
Artículo siguienteFixades les línies d’actuació del Pla Educatiu d’Entorn per al curs 2023-2024
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí