Inicio Actualidad Estrenes teatrals i musicals als escenaris de la ciutat a l’octubre i...

Estrenes teatrals i musicals als escenaris de la ciutat a l’octubre i novembre

La programació del Cornellà Escènica porta a l’octubre i novembre un ampli vetall de propostes de teatre música per a petits i grans. Es tracta d’espectacles de qualitat amb l’objectiu de portar a la ciutat les propostes més actuals i a preus competitius. Si encara no has comprat entrades per als espectacles, et deixem a sota els enllaços per poder adquirir-les de manera avançada i amb descomptes especials.

Les propostes que tenim a tocar són: el divendres 20 d’octubre, a l’Auditori de Sant Ildefons, a les 19h un espectacle de la Cia Càlam titular ‘Girls like that’, una de les poques obres sobre adolescents que no para de representar-se arreu del món. I és que, malgrat la llarga lluita del feminisme, la manera com moltes noies interioritzen una visió discriminatòria sobre la seva sexualitat continua sent, malauradament, molt vigent. L’Auditori, estrena el dia 21, la sarsuela ‘La del manojo de rosas’ i a la Sala Padró el 27 d’octubre tindreu l’oportunitat de veure l’actuació de Flamaradas, i diumenge 29 d’octubre, a l’Auditori es representarà l’obra ‘El Perro de l’Hortelano’, un clàssic fet per Tricicle.

MAS:  Cambio de nombre o transferencia de coche, moto vehículo online en Baix Llobregat

Al novembre les propostes van des del concert de Jero Romero, a la Sala Ramon Romagosa,l’òpera amb Simfonova a l’Auditori, el concert de l’Elena Gadel o el teatre infantil ‘La Rigoberta i el Widingo’ i ‘la casa més petita’; a la presència de Lola Herrera amb la seva darrera obra “Adictos, jugando a ser dioses’ i el ballet el Trencanous…, entre d’altres. Ja tens la teva entrada?

Com sempre, es recomana la compra anticipada perquè us podeu beneficiar de fins a un 20% de descompte!

WEB DE LA VENDA D’ENTRADES DEL CORNELLÀ ESCENA I DEL CORNELLÀ EN FAMÍLIA

Al web de L’Auditori de Cornellà trobareu tota la programació de la nova temporada amb nous abonaments i descomptes.

MAS:  S’obre la convocatòria extraordinària d’ajuts a les entitats de la ciutat per la Covid-19

WEB DE LA VENDA D’ENTRADES DE L’AUDITORI DE CORNELLÀ

Perquè no us perdeu res podeu consultar el programa AQUÍ o també seguir les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Cornellà.

Estigueu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

  CulturaCornella  |  QueferaCornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEmirates Team New Zealand se embarca en la defensa de la America’s Cup en Barcelona
Artículo siguienteLa Policia Local reforça els controls de la circulació de bicicletes i patinets per garantir la seguretat i la bona convivència
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí