Inicio Actualidad Nou espai familiar al barri de Sant Cosme

Nou espai familiar al barri de Sant Cosme

Esteu aquí

Aquest nou servei es duu a terme gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona dins del “Programa integral de barris per a la millora de rendes” i que l’Ajuntament ha definit com “Districte IV, barris creatius”

dimecres, 11 octubre, 2023 – 13:45


El passat 3 d’octubre es va donar el tret de sortida a “El Fartet”, un nou espai familiar a la ciutat que estarà ubicat a la llar d’infants Dumbo.


Els espais familiars són una iniciativa de l’Ajuntament on s’ofereix orientació, acompanyament i suport a la criança per a famílies i infants, dins de les escoles bressol. Són espais de benestar per a progenitors i per a infants, on les persones adultes poden compartir  i  intercanviar experiències amb altres famílies.

MAS:  Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC


Aquest nou espai familiar al barri de Sant Cosme pretén ser un pont amb la resta de barris del Prat, potenciant l’intercanvi d’activitats, actes, serveis i recursos del municipi.


Amb aquesta obertura al barri de Sant Cosme (districte IV), “El Fartet” dona cobertura a tots els districtes pel que fa a serveis educatius destinats a famílies. Podeu consultar la resta d’espais familiars al següent enllaç.


Configuració del nou espai


El Fartet es durà a terme tots els dimarts i dijous de 17:30 a 19:00 h, a la llar d’infants Dumbo (Carrer del Riu Ebre, 15). Serà un servei gratuït per a famílies amb infants de 0 a 6 anys, que poden o no estar escolaritzats.

MAS:  En marxa les activitats per commemorar el Dia de l’Alliberament LGTBI


Per a més informació cal contactar amb la Oficina Municipal d’Informació de Sant Cosme (OMISC) ubicada al carrer Riu Llobregat 93 o bé trucant al telèfon 933 790 050 ext. 5900


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAir Europa sufe un ciberataque y pide a los pasajeros de Baix Llobregat que cancelen su tarjeta de crédito
Artículo siguienteEn las regiones con elección de médico, las listas de espera son mínimas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí