Inicio Actualidad Les biblioteques multipliquen les activitats aquesta tardor

Les biblioteques multipliquen les activitats aquesta tardor

Ja amb els horaris habituals i amb les cinc biblioteques de la Xarxa funcionant a ple rendiment, comença la tardor amb la incorporació de nous clubs de lectura per al públic jove i adult, a més d’una programació de xerrades  i altres activitats. Pel que fa als infants, continúen les hores del conte i tallers, i per als joves d’entre 12 i 16 anys les sessions de videojocs amb la Play Station 5 de les noves biblioteques.

Aquest octubre, les biblioteques es faran ressó de diferents commemoracions: el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre) amb xerrades i tallers per a totes les edats; les festes del Pilar al Barri de Sant Ildefons amb una programació que inclou trobades amb entitats, descoberta de lectures i també contes infantils; així com el Dia de la Biblioteca (24 d’octubre).

MAS:  El Prat commemorarà el Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI amb diverses activitats

A més, continuen amb les activitats emmarcades en el programa d’efemèrides de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà “Avui fa… 2023”, que en les pròximes setmanes retrà homenatge al 150è aniversari de la publicació de la novel·la “La volta al món en 80 dies”, de Jules Verne; als 10 anys de la mort de l’escriptor i guionista de fantasia, horror i ciència-ficció Richard Matheson; als 150 anys del naixement de la bibliotecària Francesca Bonnemaison; als 50 anys de la publicació de la novel·la juvenil “Momo”, de Michael Ende; i al 100è aniversari de l’escriptor Josep Vallverdú.

Si voleu apuntar-vos a les activitats que necessiten inscripció o obtenir més informació sobre el tema, podeu consultar el web:

MAS:  Ja #ÉsNadalAlPrat i ho celebrem amb una programació plena d’activitats comunitàries

www.bibliotequescornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Congreso de EANS concluye su edición de 2023 en Barcelona con una excelente valoración y un récord de asistentes
Artículo siguienteFallece el barcelonés Xavi Moya, ex campeón del mundo de boxeo, Kung fu y full-contact
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí