Inicio Actualidad Comença un nou cicle de Ciutats Defensores al Prat

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores al Prat

dimarts, 3 octubre, 2023 – 14:45


El proper divendres 6 d’octubre comença un nou cicle d’activitats de Ciutats Defensores al Prat. Un projecte que té per objectiu conscienciar a les persones sobre la importància del compliment del drets humans arreu del món.


A través de diverses xerrades es podrà conèixer la història de diferents defensors i defensores dels drets humans. Persones que, de manera individual o col·lectiva, treballen per promoure i protegir els drets humans i per les llibertats fonamentals dels pobles i els individus.


Enguany, les activitats estan dirigides a la comunitat educativa del Prat. Tanmateix, es durà terme una xerrada oberta a la ciutadania dins del programa de Festival Esperanzah.

MAS:  Els pintors de Cornellà mostren els seus últims treballs al Castell


Ciutat Defensores està organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional de la Pau i compta amb la participació de diferents ajuntaments, entre ells el del Prat de Llobregat.


Xerrades


  • Gènere, interculturalitat i migracions: el 6 d’octubre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, es durà a terme una xerrada amb la Diana Damian. Una psicòloga d’origen mexicà, experta en migracions i gènere que tractarà la seva experiència en la lluita pels drets humans de les dones dels pobles indígenes durant les lluites campesines i la defensa dels seus territoris. Exclusiu per a la comunitat educativa.

  • Exhibició freestyle i taula rodona: serà el divendres 7 d’octubre, a partir de les 15 h, al Festival Esperanzah. És una activitat oberta a tota la ciutadania i tractarà el paper de la música en la transformació social. Serà a càrrec de Yezli Mic, una cantant de rap del Salvador.

  • Eco-feminisme i activisme climàtic: serà el dilluns 9 d’octubre al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. Activitat exclusiva per a la comunitat educativa, a càrrec de Adenike Oladosu, una activista climàtica especialitzada en igualtat, seguretat i en la consolidació de la pau a l’Àfrica.

  • Drets de les persones migrants i refugiades: serà el proper dimecres 11 d’octubre, al Cèntric Espai Cultural. Una activitat per a la comunitat educativa a càrrec de la Fatimah Hossaini, una artista i fotògrafa afganesa-iraniana que va haver de fugir a l’Iran durant la dècada dels vuitanta, a causa de la guerra afganesa-soviètica.
MAS:  Las 4 polémicas por corrupción municipal que marcaron los últimos años en España

- Te recomendamos -
Artículo anteriorDisfruta de los planes con niños para el puente del Pilar en Baix Llobregat
Artículo siguienteCALENDARIO LABORAL | Estos serán todos los días festivos y puentes de Tarragona en 2024
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí