Inicio Actualidad Ecoindústria impulsa un cicle de tallers formatius en línia per fomentar les...

Ecoindústria impulsa un cicle de tallers formatius en línia per fomentar les pràctiques sostenibles a les empreses

Esteu aquí

Els tallers se centren en la petjada de carboni i la transició energètica

dilluns, 4 setembre, 2023 – 08:45


Durant la tardor de 2023, Ecoindústria ofereix un cicle de tallers formatius en línia que pretén fomentar les pràctiques sostenibles al teixit empresarial del territori. Aquests tallers, que s’impartiran durant el mes d’octubre, se centren en la petjada de carboni i la transició energètica.


 


La petjada de carboni; descarbonització de la indústria 4.0


17 i 19 d’octubre en horari de 10:00 a 12:00 hores

MAS:  L’Ajuntament del Prat reclama una auditoria ambiental al delta i el compliment de les compensacions ambientals acordades fa 20 anys després de l’anterior ampliació de l’aeroport


Aquest taller formatiu té la finalitat d’oferir informació i eines a les empreses per tal de fer front a les noves necessitats quant a sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic.


La petjada de carboni és el principal indicador per avaluar la contribució al canvi climàtic d’una empresa, producte o servei. Calcular-la permet a les empreses conèixer quines són les seves principals fonts d’emissió de Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH) i actuar per reduir-la.


 


Transició energètica, estratègies i accions per ser una indústria més eficient


24 i 26 d’octubre en horari de 10:00 a 12:00


Aquest taller formatiu té com a objectiu donar nocions bàsiques del sector energètic, la seva regulació, l’eficiència energètica i les renovables.

MAS:  El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un taller sobre les relacions saludables durant l’adolescència


 


Aquesta actuació reforça el compromís d’Ecoindústria en la promoció de l’economia circular i la sostenibilitat en el teixit empresarial del delta del Llobregat. Mitjançant la col·laboració entre els ajuntaments, les empreses i altres actors clau, es treballa per aconseguir una transició efectiva cap a un model de negoci industrial més sostenible, contribuint a la protecció del medi ambient i al desenvolupament econòmic i social de la zona.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAparece un mural en Barcelona de Rubiales dando un ‘piquito’ a Mike Tyson
Artículo siguienteAsí ha sido la intervención de los bomberos durante las inundaciones en Terres de l’Ebre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí