Inicio Actualidad Les piscines descobertes del PELL i del Complex Esportiu de Can Mercader...

Les piscines descobertes del PELL i del Complex Esportiu de Can Mercader obriran fins al 3 de setembre

Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader restaran obertes fins al proper 3 de setembre per donar servei entre 10.30h i 19.15h tots els dies de la setmana. Un any més, aquests centres es converteixen en punts de trobada de banyistes de totes les edats i procedents de Cornellà però també d’altres municipis de l’entorn metropolità.

El PELL ofereix una original piscina exterior amb gran extensió de platja ideal per prendre el sol, descansar i gaudir a l’aire lliure. En el cas de Can Mercader, la piscina exterior de 50m es complementa amb una més reduïda pels més petits també amb una superfície de platja àmplia per gaudir de l’estiu. Ambdues instal·lacions amb zona d’aparcament exterior, de fàcil accés i ben comunicades.

MAS:  Educadors de carrer per a joves a Sant Ildefons

Les entrades es podran reservar a través del web del PELL, però també in situ en les taquilles amb gran varietat de tarifes: des de les entrades puntuals, abonaments de 10 o 20 usos, descomptes a partir dels 60 anys i per las infants d’entre 6 i 15 anys o fins i tot, una entrada exprés que dona accés a les piscines de 17h a l’hora de tancament per 2,26€. Tarifes diverses que es poden adaptar a qualsevol usuari.

Recordar que es pot accedir a les piscines exteriors del PELL i del Complex Can Mercader amb cadires de platja. La mesura es pren en resposta a les peticions realitzades per usuaris i davant del mal estat de la gespa a causa de la manca de reg en compliment del decret de restricció d’aigua vigent per la sequera.

MAS:  L'Ajuntament de Cornellà posa en marxa la nova Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà

Refugis climàtics

D’altra banda, els vestíbuls de totes dues instal·lacions han estat designats com a refugis climàtics, per combatre els efectes de les altes temperatures. Aquests se sumen a les biblioteques municipals, com a espais amb aire acondicionat i als parcs de la ciutat.

Als espais naturals dels parcs de Can Mercader, de Rosa Sensat i del Canal de la Infanta s’han determinat algunes zones d’ombra com a refugis climàtics.

Compra d’entrades

Normativa d’us

Refugis climàtics


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Abre hoy Lidl? Horario de Lidl en tu localidad
Artículo siguienteLes biblioteques municipals obren les tardes durant l’agost
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí