Inicio Actualidad Obertes les inscripcions per a la 21a Mostra d’Entitats

Obertes les inscripcions per a la 21a Mostra d’Entitats

Esteu aquí

Inscripcions del 10 de juliol al 13 de setembre

dilluns, 10 juliol, 2023 – 13:15


Un any més, la Mostra d’entitats del Prat se celebrarà en el marc de la Fira Avícola. Enguany es durà a terme durant els dies 1, 2 i 3 de desembre a la Granja de la Ricarda.


El període d’inscripcions comença el 10 de juliol i romandrà obert fins al 13 de setembre. Tota la informació es pot trobar a la pàgina web de la Mostra. Les entitats que vulguin participar només han d’omplir el formulari amb les seves dades i les activitats que tenen previst realitzar.


Després de l’estiu, les entitats inscrites seran convidades a formar part de les reunions de preparació de la Mostra (plenaris i comissions). L’objectiu és donar a  conèixer tota la informació necessària per tal de que el teixit associatiu de la ciutat pugui fer les seves propostes i decidir el format de participació durant els tres dies que dura l’esdeveniment. 

MAS:  Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany


Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a les Cases d’en Puig, per telèfon al 93 379 00 50 Ext. 5600 o per correu electrònic a mostraentitats@elprat.cat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Fallece una mujer Tarragona tras sufrir un choque frontal con su vehículo
Artículo siguienteArriba una nova onada de calor
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí