Inicio Actualidad L’Ajuntament presenta la primera memòria municipal

L’Ajuntament presenta la primera memòria municipal

Esteu aquí

La memòria informa i avaluar la feina feta al 2022

dilluns, 10 juliol, 2023 – 14:45


L’Ajuntament del Prat, dins la seva política de bon govern i transparència, suma un element més a l’estratègia de retiment de comptes municipal.


Durant el 2022 les diferents àrees de govern i seccions municipals han treballat per presentar la primera memòria conjunta de l’Ajuntament, una memòria homogènia i compartida que faciliti el seguiment de la feina feta durant el 2022 a la ciutadania.


Un dels objectius de la memòria era facilitar l’accés a la informació de forma breu i concisa, per aquest motiu, molts dels continguts de la memòria estan linkats a pàgines web que ofereixen més informació sobre cadascun dels apartats. 

MAS:  Transformació del carrer Bonestar en un passeig per als vianants


A cadascuna de les Àrees es presenta la valoració de la direcció de l’Àrea, seguida per l’avaluació de cadascuna de les seccions que en formen part. Cada secció explica quina és la seva missió i els seus objectius per al 2022, presenta els seus recursos (de personal i econòmics) fonamentals per avaluar la seva execució. A continuació es presenta la seva activitat, organitzada en àmbits i en accions clau. Així com l’avaluació dels seus serveis orientats a la ciutadania, l’estat de les accions del PAM 2019 – 2023 i els reptes de futur a curt termini. Cada sessió finalitza amb un seguit d’annexos (equipaments, serveis, activitats, webs i xarxes socials…).

MAS:  13 restaurants del Prat participen en les Jornades Gastronòmiques que inauguren les Festes de la Carxofa


Finalitza la memòria amb un quadre d’indicadors organitzat segons els ODS  que permet veure la incidència de les polítiques municipals en la vida de la ciutadania. Per últim, un resum gràfic de 2022.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArriba una nova onada de calor
Artículo siguienteLa Biblioteca Antonio Martín fa la volta al món amb una exposició sobre l’escriptor Jules Verne
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí