Inicio Actualidad Antonio Balmón remodela el seu govern per encarar una nova transformació de...

Antonio Balmón remodela el seu govern per encarar una nova transformació de la ciutat

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón ha aprovat el nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027, que distribueix les responsabilitats del govern en 14 àrees: Presidència i Seguretat; Política Territorial i Habitatge; Polítiques Socials, Igualtat i Salut; Polítiques Mediambientals; Polítiques Comunitàries;  Recursos Humans i Jurídics; Economia i Hisenda; Espai Públic; Foment de Serveis de Proximitat; Cultura i Ciutat de la Lectura; Esports; Educació i Acció Ciutadana; Comunicació i Participació; i Polítiques de Família i Progrés Moral. 

El nou organigrama està pensat per encarar una nova transformació de la ciutat basada en la creació de l’administració i la ciutat digital, una transformació que ha començat els darrers anys però que ha de culminar en el proper mandat i amb la qual es volen obrir nous canals de comunicació amb la ciutadania, més àgils i més eficients; la gestió del dia a dia de la ciutat, que implica mantenir unes bones condicions de l’espai públic, prioritzant la neteja i la seguretat mitjançant l’ús de les noves tecnologies; i l’impuls de l’activitat econòmica i l’ocupació, per garantir el benestar de la població i la cohesió social. A més, s’incideix en fomentar valors, coneixements i enriquiment personal i col·lectiu a través del nou projecte Cornellà Moral. 

MAS:  El Ple del Prat impulsa nous avenços en l’àmbit de l’educació i l’esport

La nova organització també afronta com a reptes dotar la ciutat d’un ampli parc d’habitatge social, continuar fent créixer el projecte Ciutat de la Lectura i oferir més serveis i suport a les famílies.   

L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania i és a qui recorre la població per a solucionar el seu dia a dia, i és aquest l’objectiu al qual respon la nova organització municipal” ha explicat l’alcalde, Antonio Balmón, que ha puntualitzat la nostra situació econòmica i social en aquests moments és sòlida i hem d’aprofitar l’oportunitat que això ens dona

El cartipàs per a aquest mandat està format per quatre tinències d’alcaldia. Pel que fa a la Junta de Govern Local la formen l’alcalde, Antonio Balmón Arévalo; els tinents d’alcaldia: Emilia Briones Matamales, Antonio Martínez Flor, Joana Piñero Romera i Claudio Carmona Vargas, i els regidors Ioan Mihai Fodor, Jaime Javier Egea Martínez, Nelia Martínez Gallardo i Ot Garcia Ruiz. 

MAS:  Oci i cultura actualitzades cada setmana al portal Què Fer a Cornellà

La distribució de les catorze àrees municipals és la següent: 

ÀREES

REGIDOR/REGIDORA

Presidència i Seguretat

Emilia Briones Matamales (PSC)

Política Territorial i Habitatge

Antonio Martínez Flor (PSC)

Polítiques Socials, Igualtat i Salut

Joana Piñero Romera (PSC)

Polítiques Mediambientals

Claudio Carmona Vargas (CECP)

Recursos Humans i Jurídics

Nelia Martínez Gallardo (PSC)

Economia i Hisenda

Ioan Mihai Fodor (PSC)

Espai Públic

Jaime Javier Egea Martínez (PSC)

Foment de Serveis de Proximitat

Carlos Domínguez Rodríguez (PSC)

Cultura i Ciutat de la Lectura

Ot Garcia Ruiz (PSC)

Esports

Enrique Vanacloy Valiente (PSC)

Educació i Acció Ciutadana

Lídia Gómez Pla (PSC)

Comunicació i Participació

Manel Clavijo Losada (PSC)

Polítiques de Família i Progrés Moral

Gloria Recio Díaz (PSC)

Polítiques comunitàries

Sergio Gómez Márquez (CECP)

MAS:  Avís preventiu de contaminació per PM10 (29/3/2022)

El nou Govern Municipal de Cornellà comptarà amb 16 regidores i regidors fruit de l’acord entre el PSC i Cornellà en Comú Podem. Les dues formacions reediten el pacte de govern per prosseguir en la gestió dels programes que ja havien desenvolupat en l’anterior mandat, i encarar nous projectes i programes municipals.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Fallece un niño de un año tras ser atropellado por una furgoneta en Barcelona
Artículo siguienteLa Policía Nacional de Sant Feliu de Guíxols expulsa a delincuente multirreincidente a su país de origen
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí