Inicio Actualidad Cornellà disposa de refugis climàtics per minvar l’efecte de les altes temperatures

Cornellà disposa de refugis climàtics per minvar l’efecte de les altes temperatures

Amb l’arribada de l’època estival i les altes temperatures Cornellà disposa de refugis climàtics per garantir el confort tèrmic de les persones que no tenen sistemes de climatització a les llars. Aquests espais naturals són els parcs de Can Mercader, de Rosa Sensat i del Canal de la Infanta. A més, es contemplen també com a refugis interiors  les 5 biblioteques municipals.

Pel que fa als parcs de Can Mercader, de Rosa Sensat i del Canal de la Infanta, els refugis climàtics s’han senyalitzat en aquelles zones de més ombra i amb bancs per seure. La finalitat és ajudar a les persones que passegen pel parc a trobar aquestes zones de confort climàtic natural.

MAS:  Idees per a unes festes de Nadal més sostenibles

Respecte a les Biblioteques municipals es tracta d’espais climatitzats que presenten unes condicions de temperatura regulades per assegurar el confort climàtic a les persones usuàries. S’han habilitat espais a les cinc biblioteques municipals perquè puguin donar aquest servei a la població més vulnerables, infants i gent gran. Recordar que actualment fan horari d’estiu, fins al 15 de setembre. Les biblioteques Central, Marta Mata i Sant Ildefons obren de dilluns a divendres de 15:30h a 20:30h.  Els dissabtes les biblioteques romandran tancades.

Les piscines exteriors  també són opcions que permeten rebaixar la sensació de calor.

Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics (AMB)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes piscines descobertes del PELL i del Complex de Can Mercader obren dilluns 19 de juny
Artículo siguiente¿Sabes quien es el alcalde de tu localidad? Compruébalo con esta lista
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí