Inicio Actualidad Ja saps QUÈ FER aquest cap de setmana a Cornellà?

Ja saps QUÈ FER aquest cap de setmana a Cornellà?

Doncs les opcions són variades i per a tots els públics. Aprofitant el bon temps els parcs de la ciutat són una bona opció per gaudir, passejar, fer activitat física o descansar sota l’ombra d’un arbre. Recordar que aquests i altres espais són Refugis Climàtics per a la temporada de més calor. Pels que tinguin ganes de fer exercici, tenen l’opció de poder participar en una masterclass saludable, Dissabte, a partir de les 11 a Can Mercader.

Diumenge els aficionats a la bicicleta, tenen una cita a partir de les 11h a la plaça Europa per fer una petita trobada. D’altra banda, el Castell acull un taller sobre l’observació del sol, que es portarà a terme aquest diumenge 18 de juny, en diferents torns. Cal inscripció prèvia i està adreçat a infants a partir dels 10 anys.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: al 93 474 51 35 (de dilluns a divendres) o patrimonireserves@aj-cornella.cat

MAS:  Tot a punt per celebrar el Carnaval a Cornellà!

Al Museu Palau Mercader també presenta dues activitats aquest diumenge: la visita lliure pel Palau que comença a les 11 h i finalitza a les 13 h, per la qual no cal inscripció prèvia, I pel que fa al concert de la pianola, es farà d’11.15 a 13.15 h, a l’entrada del Palau.

Així mateix, Cornellà se suma a la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades amb un calendari d’actes que giren entorn d’aquesta celebració. I, com sempre, tot i que el dia oficial és el 20 de juny, a la nostra ciutat s’han previst propostes fins al 29 de juny.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat se suma al Dia Mundial contra l’abús i el maltractament a la gent gran
Artículo siguienteEl nou Govern Municipal de Cornellà comptarà amb 16 regidores i regidors fruit de l’acord entre el PSC i Cornellà en Comú Podem
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí