Inicio Actualidad CORPUS 2023: La Festa més inclusiva i plena de sorpreses

CORPUS 2023: La Festa més inclusiva i plena de sorpreses

La festa major del Corpus arriba a Cornellà de Llobregat, del dijous 8 al diumenge 11 de juny amb un ampli programa ple de música i actuacions gratuïtes, i moltes activitats adreçades al públic familiar.

Amb la intenció de fer una festa el màxim d’inclusiva, Cornellà aposta per incorporar activitats adaptades. El pregó de festa major serà interpretat també en llengua de signes, i hi haurà diverses activitats de jocs infantils que es faran sense soroll en períodes determinats per facilitar el gaudi dels nens i nenes amb hipersensibilitat auditiva o trastorn de l’espectre autista. Així mateix, la Fira d’Atraccions funcionarà a les primeres hores de la tarda sense música ni llums.El pregó d’aquest any, centrat en la integració i la inclusivitat, correrà a càrrec de persones amb capacitats diferents o que hi estan directament vinculades: José Manuel Serrano (alumne de l’Escola Virolai), Fernando Olaya (usuari dels tallers de l’entitat Aprodico), Pepo Vinueza (atleta) i Maite Cidre (una de les supermamis de Cornellà).

MAS:  Ni un pas enrere contra la violència masclista

I a més, al llarg dels quatre dies de festa major, es desenvoluparan activitats i accions per garantir l’accessibilitat del Corpus, en tots els àmbits.

Per exemple, perquè els infants amb hipersensibilitat auditiva i trastorns d’espectre autista gaudeixin de les activitats, durant la primera part d’aquestes (de 10.30 a 12 h) es faran sense soroll.

També es retransmetrà pel canal de Youtube de l’Ajuntament el ball de l’Àliga i el pregó. D’aquesta manera, tothom podrà veure el tret d’inici de les festes i traduït en llengua de signes.

CONSULTA AL QUÈ FER A CORNELLÀ I LES XARXES SOCIALS TOTA L’ACTUALITAT DEL CORPUS

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

MAS:  Inscripcions Obertes pel XV Concurs d'Aparadorisme

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl CORPUS s’adapta a les restriccions per la sequera
Artículo siguienteFallece el menor electrocutado limpiando la piscina en Torrefarrera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí