Inicio Actualidad Obertura del termini de sol·licitud d’ajuts de menjador escolar per al curs...

Obertura del termini de sol·licitud d’ajuts de menjador escolar per al curs 2023-2024

dijous, 11 maig, 2023 – 10:45


La setmana vinent s’obre el termini de sol·licitud d’ajuts de menjador escolar per al curs 2023-2024. Concretament, les famílies podran realitzar el tràmit entre el 15 i el 29 de maig.


El Consell Comarcal gestiona l’atorgament d’ajuts individuals de menjador escolar per raons socioeconòmiques, d’acord amb la disponibilitat pressupostària i la puntuació derivada de la valoració de les condicions socials, econòmiques, geogràfiques i familiars dels sol·licitants. 


Des del Departament d’Educació i del Servei d’Acció Social Municipals, s’estableix coordinació amb les comissions socials dels centres educatius, per prestar ajut i informació a les famílies que tinguin dificultat en el moment de fer la sol·licitud.


Com es fa la sol·licitud telemàtica

MAS:  El Prat s’omple de propostes per gaudir de Sant Jordi


La sol·licitud només es pot fer de manera telemàtica, a través de l’aplicatiu informàtic habilitat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. Si necessiteu acompanyament durant el tràmit, podeu adreçar-vos al Departament d’Educació, al telèfon 93.379.00.50 ext. 5381 o a l’Oficina Integral d’Atenció Social ext. 5796.


Els centres educatius facilitaran el model de sol·licitud en paper exclusivament a les famílies que no disposin de cap mitjà electrònic.  Aquesta sol·licitud s’haurà de retornar al seu centre educatiu dins del termini establert.


Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Generalitat i l’Ajuntament signen un pacte per la millora de la salut i el benestar a la ciutat
Artículo siguienteLa comunidad autónoma más odiada de España es…
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí