Inicio Actualidad Dissabte 6 de maig, nova edició del Pratifolk, la festa de la...

Dissabte 6 de maig, nova edició del Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del Prat!

Esteu aquí

Organitzat per la Federació d’entitats El Nus, és una festa per apropar la cultura tradicional a tota la població

dijous, 27 abril, 2023 – 11:15


El dissabte 6 de maig, se celebrarà la XXVII edició del Pratifolk, el festival de cultura popular i tradicional del Prat, amb la participació de les diferents colles: diables, gegants, castellers, dansaires, bastoners, sardanistes, trabucaires…


El programa d’activitats començarà ben d’hora, amb les matinades Trabucaires i la plantada del seguici popular festiu de la ciutat a l’avinguda Verge de Montserrat amb la carretera de la Marina. I a partir de les 11 h, cercavila de totes les entitats fins a arribar al parc del Fondo d’en Peixo. Allà, les colles mostraran els seus lluïments i durant tot el dia hi haurà tallers, mostres, una gimcana de cultura popular per als més petits, i música i bon menjar per acompanyar la jornada. Els tiquets del dinar i el sopar es poden trobar a La Cova, la Copisteria Alonso i el local de GATS.

MAS:  El projecte municipal de Comunitats Amables presentat com exemple de bona pràctica a la Diputació de Barcelona


A la tarda podrem gaudir del concert de l’Herri Arte Eskola d’Errenteria i L’Escola d’Arts en Viu, que dins del seu programa d’intercanvi amb altres escoles i grups, ens oferiran una actuació conjunta, amb la participació d’alguns alumnes i professors de guitarra i baix de L’Escola d’Arts en Viu.


El Nus està format per: Colla de Diables del Prat, Ball de Diables del Prat, Gegants de Prat, Gegants Delta, Gegants Sants Metges, Colla Trabucaire del Prat, Castellers del Prat, Colla Picacrestes, Colla Bastonera del Prat i Amics de la Sardana.


Podeu trobar tota la informació i programa del Pratifolk aquí


- Te recomendamos -
Artículo anteriorServei de salvament i socorrisme a la platja, temporada 2023
Artículo siguienteLa nova plaça de l’Estany de Sant Maurici ja és una realitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí